Το φορτηγάκι της αγάπης

Παιδικό
από 10/9/2017 έως 27/5/2018
  (5,0 / 5,0) από 1 κριτική
Nikos  
10 Μαρτίου 2018
Πολύ ωραία παράσταση, με πολύ καλά μηνύματα για τα παιδιά, τα οποία μπορούν να συμμετάσχουν από τις θέσεις τους αλλά και πάνω στη σκηνή και να υποδύονται ρόλους! Τη συστήνω ανεπιφύλακτα!
-
Παράσταση: Το φορτηγάκι της αγάπης - Θέατρο: Εργοτάξιον Τεχνοχώρος

Αναλυτική περιγραφή

Η ιστορία μας, μιλάει για ένα φορτηγάκι που θέλει να αλλάξει και να γίνει τρένο. Σαν μόνη λύση για να μοιάσει στα τρένα, βρίσκει ότι θα πρέπει να κάνει ότι κάνουνε και αυτά. Ξεκινάει λοιπόν να κάνει μεγάλα ταξίδια, νομίζοντας ότι αυτός είναι ο δρόμος προς το όνειρό του. Στο δρόμο όμως, συναντά όλα τα αρνητικά συναισθήματα και τα “φορτώνεται”, με αποτέλεσμα να μην μπορεί πια να φτάσει στο στόχο του, λόγω του αβάσταχτου φορτίου.

Το θέμα που πραγματεύεται είναι η διαχείριση των αρνητικών συναισθημάτων και πώς αυτά μεταστρέφονται σε θετικά, με την καταλυτική παρουσία και δράση της Αγάπης.

Το μικρό φορτηγάκι, με την απλότητα, την αθωότητα, την αισιοδοξία και την καλόκαρδη στάση του απέναντι σε κάθε πιθανή περιπέτεια και κακουχία που συναντά, καταφέρνει να συμπαρασύρει τα παιδιά-θεατές, σε ένα μοναδικό ταξίδι χαράς, γνώσης και παιχνιδιού.

Ηθοποιοί

Χάρης Γεωργιάδης
Σταυρούλα Καλαϊτζή
Μάγια Ντελέζου

Συντελεστές

Παραμύθι: Μάγια Ντελέζου
Θεατρικό κείμενο - Στίχοι - Σκηνοθεσία: Χάρης Γεωργιάδης
Μουσική: Γιώργος Κωνσταντινίδης
Σκηνικά - Κοστούμια: Γιώργος Ανδριτσόγιαννος

Video

Στοιχεία θεάτρου

Διογένους 1
Άγιος Δημήτριος
Τηλ. 698 3930220