Της Φύσης το Μυστικό

Παιδικό Μουσικοθεατρικό
από 14/10/2018 έως 16/12/2018
Δεν υπάρχουν κριτικές για την παράσταση.
Παράσταση: Της Φύσης το Μυστικό - Θέατρο: Εργοτάξιον Τεχνοχώρος

Σύντομη περιγραφή

Της Φύσης το Μυστικό στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιον από την ομάδα Δρώμενα, θα ταξιδέψει τους μικρούς φίλους στον κόσμο της φιλίας, της συνεργασίας, της εμπιστοσύνης και της αγάπης με αυτή την πρωτότυπη διαδραστική μουσικοθεατρική παράσταση.

Αναλυτική περιγραφή

Η Σπαζοκεφαλίτσα, ένα έξυπνο μπαλόνι που δε σκάει με τίποτα, ταξιδεύει και γνωρίζει τη Χοροπηδηχτούλα, μία χαρούμενη λαγουδίνα που ζει στα καταπράσινα λιβάδια.

Γίνονται οι καλύτεροι φίλοι! Με τη βοήθεια των παιδιών, οργανώνουν την πιο φαντασμαγορική αποστολή διασκέδασης, όπου με τη δύναμη της συνεργασίας καταφέρνουν να λύσουν τους γρίφους της Σοφής Νεράιδας. Μαθαίνουν την πρωτότυπη μουσική των ζουζουνιών, τον αστείο χορό των λουλουδιών και σκαρφαλώνουν στα χρώματα του Ουράνιου Τόξου!!!

Στόχος τους να φτάσουν με θάρρος στη Γκρι Μάγισσα Γκριμάτσα που απειλεί να εξαφανίσει τα χρώματα από τη Φύση.

Θα καταφέρουν όλοι οι φίλοι να την μεταπείσουν; Τι είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεται η μάγισσα Γκριμάτσα, για να αλλάξει γνώμη;

Μία παράσταση που μας αποκαλύπτει ότι η αγάπη, η φιλία και η αποδοχή είναι πάντα η καλύτερη λύση!!!

Οι παραστάσεις του Εργαστηρίου Δημιουργικής Έκφρασης «ΔΡώΜΕΝΑ», έχουν σταθερή φιλοσοφία και ψυχοπαιδαγωγικούς στόχους που επικεντρώνονται στη μετάδοση παιδαγωγικών μηνυμάτων και θετικών αξιών της ζωής. Εμπεριέχουν κατά κύριο λόγο το στοιχείο του παιχνιδιού και τη ζωντανή αλληλεπίδραση με τα παιδιά, που από θεατές έχουν την ευκαιρία να παίξουν ενεργό ρόλο στην παράσταση, να παράγουν λύσεις, να ενισχύσουν την πρωτοβουλία τους και να αναπτύξουν την προσωπικότητά τους.

Διανομή

Σέβη Αϊβαζίδου: Γάτα Σωσώ, Λαγουδίνα Χοροπηδηχτούλα
Ιωάννα Μπατή: Γιαγιά Ρηνιώ, Μπαλόνι Σπαζοκεφαλίτσα
Τίνα Παπακωνσταντίνου: Αφηγήτρια, Σοφή Νεράιδα, Μάγισσα Γκριμάτσα

Συντελεστές

Σύλληψη - Κείμενα - Σκηνοθεσία: Στέφη Θεοδότου
Σκηνικά: Κατερίνα Μερκούρη
Κουστούμια: Αθηνά Μηλιαρά
Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Στέφη Θεοδότου, Σκηνοθέτις, Δασκάλα Υποκριτικής Τέχνης / Εμψυχώτρια Θεατρικού Παιχνιδιού, Κοινωνική Λειτουργός, Διευθύντρια Εργαστηρίου «ΔΡώΜΕΝΑ»

Στοιχεία θεάτρου

Διογένους 1
Άγιος Δημήτριος
Τηλ. 698 3930220

Κριτικές θεάτρου

Google: 4.2
Facebook: 4.9