Θυμάσαι πώς γνωριστήκαμε;

Αυτοσχεδιασμός
από 25/5/2018 έως 2/6/2018
Δεν υπάρχουν κριτικές για την παράσταση.
Παράσταση: Θυμάσαι πώς γνωριστήκαμε; - Θέατρο: Vault

Αναλυτική περιγραφή

Δύο ξένοι άνθρωποι, δυο ξεχωριστές ζωές, δύο διαφορετικοί κόσμοι που έρχονται κοντά τόσο απρόσμενα. Και μετά; Τα πάντα ή τίποτα.

Κάθε ιστορία που αφηγούνται οι Μη Μου Up Two είναι τελείως διαφορετική από την προηγούμενη και την επόμενη. Τα πρόσωπα και ο χώρος διαμορφώνονται πάντα σύμφωνα με την έμπνευση του κοινού. Οι ηθοποιοί δημιουργούν αυτοσχεδιάζοντας (Improv Theatre) και αφήνουν την ιστορία τους να χαθεί μετά το τέλος της παράστασης.

-----------------------------------

Λίγα λόγια για την ομάδα:

Οι Μη Μου Up Two, κοινώς η Λίλα Μπάρμπα και ο Παναγιώτης Δελαβίνιας, είναι ένας μικρός θίασος Improv Theatre (Θεατρικός Αυτοσχεδιασμός), ο οποίος μετρά δύο χρόνια από τη δημιουργία του.

Και οι δύο είναι απόφοιτοι της σχολής ImproVIBE, αυτοσχεδιαστικού θεάτρου και κωμωδίας (Improv Comedy Theatre), έχουν παρακολουθήσει θεατρικά σεμινάρια και έχουν δώσει παραστάσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Βαρκελώνη, Σουηδία, Βουλγαρία). Το Μάιο του 2017 η παράστασή τους "Θυμάσαι πώς γνωριστήκαμε;" μοιράστηκε το δεύτερο βραβείο με την παράσταση "The Bench" στο "1ο Duet Yourself Festival".

Ηθοποιοί

Λίλα Μπάρμπα
Παναγιώτης Δελαβίνιας

Συντελεστές

Συντελεστές: Η ομάδα "Μη Μου Up Two"
Επιμέλεια φωτογραφίας: Άννα Πατρικίου

Στοιχεία θεάτρου

Μελενίκου 26
Βοτανικός
Τηλ. 213 0356472