Θάρρος & Aλήθεια

Κοινωνικό Μουσικοθεατρικό
από 5/11/2017 έως 17/12/2017
5 από 9 αξιολογήσεις
Δεν υπάρχουν κριτικές για την παράσταση.
Παράσταση: Θάρρος & Aλήθεια - Θέατρο: Βαφείο - Λάκης Καραλής

Σύντομη περιγραφή

«Θάρρος και αλήθεια» είναι απλά δύο λέξεις; Ή ένα παιχνίδι που μας φέρνει ασυναίσθητα αντιμέτωπους με όλα τα θέλω και τα πρέπει της ζωής μας;

Έχεις το θάρρος να αποχωριστείς τις μάσκες σου;

Είναι αλήθεια ότι φοβάσαι να πεις αλήθειες;

Αναλυτική περιγραφή

Σ ‘ένα ασυνήθιστο καφέ ενός σιδηροδρομικού σταθμού, δυο γυναίκες, η Τάνια και η Πένυ βρίσκουν έναν τρόπο να κάνουν πιο ενδιαφέρουσα τη γεμάτη πλήξη ζωή τους, παίζοντας ρόλους, με αφορμή το γνωστό σε όλους μας παιχνίδι «Θάρρος ή Αλήθεια;». Στο παιχνίδι τους συμμετέχουν και δυο καλλιτέχνες του δρόμου, ο Άλεξ και ο Άρης. Καθώς εξελίσσεται το παιχνίδι, οι ήρωες αποκαλύπτουν τις κρυφές πτυχές του εαυτού τους και όλα ανατρέπονται.

Ίσως στο τέλος καταλάβουν ότι χρειάζονται και θάρρος και αλήθεια για να ανακαλύψουν τον εαυτό τους και να ακολουθήσουν τα θέλω τους… σήμερα, όχι αύριο!

Η παράσταση συνδυάζει το θέατρο με την μουσική και ακροβατεί ανάμεσα στην απογοήτευση και το χιούμορ δίνοντας απαντήσεις στο αιώνιο ερώτημα «να τολμήσω να φύγω ή να τολμήσω να μείνω;»

Μετά την παράσταση ακολουθεί δωρεάν #πάρτι με #κρασί και αγαπημένα #παιχνίδια των ξέγνοιαστών εφηβικών μας χρόνων που μας έφερναν πιο κοντά.. Ποιος δεν έχει παίξει θάρρος ή αλήθεια; Mπουκάλα ή τι θα κάνει ο κύριος στην κυρία; Έλα μαζί με την παρέα σου, να γίνουμε όλοι μια παρέα, να γελάσουμε και να μοιραστούμε αληθινές στιγμές με θάρρος!!

Ηθοποιοί

Φιλίνη Παναγιωτοπούλου
Νίκος Παρασκευόπουλος
Μαρία Στάβαρη
Τάσος Φόης

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Tάσος Φόης
Σκηνοθετική επιμέλεια: Mελίνα Σκούφου
Κείμενο: Κλεοπάτρα Εμμανουήλ
Δραματουργική επιμέλεια κειμένου: Μαρία Στάβαρη, Φιλίνη Παναγιωτοπούλου, Μελίνα Σκούφου
Μουσική επιμέλεια: Νίκος Παρασκευόπουλος
Φωτογραφίες: Γιώργος Μαρινάκης
Παραγωγή: FKMB productions

Στοιχεία θεάτρου

Αγίου Όρους 16 & Κωνσταντινουπόλεως 115
Βοτανικός
Τηλ. 210 3425637