Τα τρία γουρουνάκια… πάνε παραλία

Παιδικό
από 6/6/2018 έως 27/6/2018
Δεν υπάρχουν κριτικές για την παράσταση.
Παράσταση: Τα τρία γουρουνάκια… πάνε παραλία - Θέατρο: Χυτήριο

Αναλυτική περιγραφή

Οι εταιρίες παραγωγής “L&S” και “W.T.F-ACT” παρουσιάζουν την παιδική διαδραστική παράσταση «Τα τρία γουρουνάκια…πάνε παραλία»

Η πιο διαδραστική παιδική παράσταση των τελευταίων 6 ετών, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στον κήπο του Χυτηρίου (Ιερά Οδός 44, Γκάζι) για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων!

Το γνωστό σε όλους παραμύθι, Τα Τρία Γουρουνάκια, που παρουσιάζεται τα τελευταία 6 χρόνια σε θέατρα της Αθήνας, φοράει το μαγιό του και γίνεται για πρώτη φορά… καλοκαιρινό! Ο μαγικός κήπος του Θεάτρου Χυτήριο στο Γκάζι, μεταμορφώνεται στην Παραλία των Κοραλλιών και… μετά την υπόσχεση του λύκου ότι θα γίνει για πάντα χορτοφάγος, τα αγαπημένα σε όλους γουρουνάκια, ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους και πάνε διακοπές!

Θέλεις για μία ακόμη φορά να βοηθήσεις τα γουρουνάκια να γλιτώσουν από τον λύκο; Τι θα γίνει όταν ο λύκος συναντήσει πάλι τα τρία γουρουνάκια στην παραλία των κοραλλιών; Θέλεις να μπεις και εσύ στο παιχνίδι και να πρωταγωνιστήσεις στην πιο διασκεδαστική παιδική παράσταση του καλοκαιριού; Αν ναι, πάρε τη μαμά σου το μπαμπά σου και τους φίλους σου και έλα στον υπέροχο κήπο του Θεάτρου «ΧΥΤΗΡΙΟ», όχι μόνο για να δεις αλλά και για να παίξεις στα «Τρία Γουρουνάκια»!

Μια απόλυτα διαδραστική παράσταση που οι μικροί θεατές ζουν την περιπέτεια μέσα από το ίδιο το παραμύθι. Βοηθούν τα γουρουνάκια να γλιτώσουν από τον κακό λύκο, τραγουδούν και χορεύουν με τους ηθοποιούς, φτιάχνουν τη δική τους ιστορία και πρωταγωνιστούν μέσα σ’ αυτή.

Η εταιρεία L & S έχει ειδικότητα στις διαδραστικές παραστάσεις για παιδιά. Σε συνεργασία με την Εταιρία Θεάτρου W.T.F-ACT παρουσιάζουν την καλοκαιρινή παράσταση «Τα τρία γουρουνάκια…πάνε παραλία», μόνο για τις Τετάρτες του Ιουνίου. Στόχος της ομάδας είναι να δίνει στα παιδιά την ευκαιρία να βιώσουν μια ιστορία, μέσα από την συμμετοχή τους στις διαδραστικές παραστάσεις και να νιώθουν το ευχάριστο αίσθημα της επίτευξης που συμβάλλει στην ανάπτυξη της εμπιστοσύνης στον εαυτό τους.

Ηθοποιοί

Νίκος Λημνιός
Ιωάννα Σισκοπούλου
Εύα Τσαμασιώτη
Νάντια Αντωνίου
Θοδωρής Κατσαρός
Γιώργος Μαύρος

Συντελεστές

Κείμενο - Σκηνοθεσία: Νίκος Λημνιός, Θοδωρής Κατσαρός
Μουσική Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Τζηλίνης
Χορογραφίες: Μίκα Στεφανάκη
Σχεδιασμός Αφίσας: Άρης Σομπότης
Παραγωγή: Εταιρίες Θεάτρου “L&S” - “W.T.F-ACT”

Στοιχεία θεάτρου

Ιερά Οδός 44
Κεραμεικός
Τηλ. 210 3412313, 210 7651910