Τα ραδίκια ανάποδα

Μονόλογος Κωμωδία (1 ώρα και 40 λεπτά)

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές για την παράσταση.
Παράσταση: Τα ραδίκια ανάποδα - Θέατρο: Coronet

Σύντομη περιγραφή

Τα ραδίκια ανάποδα στο θέατρο Coronet, «Όγδοη Χρονιά Επικηδείας». Ο ξεκαρδιστικός μονόλογος του Γιώργου Γαλίτη, δεν λέει να μας αφήσει χρόνους, να μείνει στον τόπο και να τινάξει τα πέταλα. Τώρα πια δεν τον πάνε τέσσερις, αλλά οκτώ. Οκτώ χρόνια επικηδείας, Όγδοη φορά θανατερά! Γι’ αυτό ήρθε η ώρα σας να δείτε «Τα Ραδίκια Ανάποδα», σε νέο τόπο, εν τόπω χλοερώ και αναψύξεως, στο CORONET THEATER. Δείτε «Τα Ραδίκια Ανάποδα» και ελπίζουμε να κλάψετε (απ’ τα γέλια). Μια παράσταση που θα ζείτε για να τη θυμόσαστε.

Αναλυτική περιγραφή

Πρόκειται για την πιο μαύρη, άραχλη, σπαραξικάρδια, ξεκαρδιστική και selfie παράσταση για τσέμπαλο, φαγκότο, φέρετρο και οστεοφυλάκιο. Ένα one dead man show, ένας black total κωμικός μονόλογος με δεκατρείς ρόλους.

Δεκατρείς κωμικοί επικήδειοι που και νεκρούς ανασταίνουν! Τους ρόλους έχει γράψει, τους κλαίει, τους οδύρεται, μα και τους υποδύεται, ο αξιομακάριστος Γιώργος Γαλίτης, ενώ σκηνοθετεί, με σπαραγμό ψυχής, πλερέζα και δάκρυα στα μάτια, ο αείμνηστος Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Ηθοποιοί

Γιώργος Γαλίτης

Συντελεστές

Κείμενο - Σκηνογραφία: Γιώργος Γαλίτης
Σκηνοθεσία: Βλαδίμηρος Κυριακίδης
Μουσική επιμέλεια - Eνορχήστρωση: Τόλης Κετσελίδης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ευαγγελία Σχοινά

Πρόγραμμα

Τιμές

  • Γενική είσοδος: 12 ευρώ
  • Μειωμένο: 10 ευρώ

Στοιχεία θεάτρου

Φρύνης 11
Παγκράτι
Τηλ. 210 7012123

Παρατηρήσεις

  • Παραπλεύρως του Θεάτρου υπάρχει Parking Αυτοκινήτων Ασπασίας 5, Εμπορικό Κέντρο Athens Millenium στην προνομιακή τιμή των 5 ευρώ (με την επίδειξη του εισιτηρίου)