Σχέσεις 2 επί 3

Κωμωδία
από 15/5/2017 έως 15/5/2017
Δεν υπάρχουν κριτικές για την παράσταση.
Παράσταση: Σχέσεις 2 επί 3 - Θέατρο: Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Αναλυτική περιγραφή

Τρεις χώρες (Ελλάδα, Ελβετία, Κούβα), έντεκα επαγγελματίες και ερασιτέχνες ηθοποιοί ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία θεατρική ομάδα το «ΟΡΑΜΑ» και κάνουν πραγματικότητα την αλληλεγγύη, την αγάπη και την υποστήριξή τους για τα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS με ένα ξεχωριστό έργο με τίτλο «Σχέσεις 2 επί 3», μία γλυκιά κωμωδία που καταγράφει το σήμερα της σύγχρονης γυναίκας.

Το έργο είναι μια γλυκιά κωμωδία που καταγράφει τις γυναίκες όπως είναι σήμερα. Δυναμικές, ανεξάρτητες, διεκδικητικές. Ένα έργο που δείχνει το μπέρδεμα των αντρών μ’ αυτές τις τόσο διαφορετικές γυναίκες και τις αστείες καταστάσεις που δημιουργούνται στις σχέσεις τους μαζί τους.

Τρία ζευγάρια σε ξεκαρδιστικές καταστάσεις. Οι ρόλοι των δύο φύλων πλήρως αντεστραμμένοι απ’ την παλιά εποχή, οδηγεί σε κωμικές συγκρούσεις. Τι γίνεται όταν οι άντρες κάθονται σπίτι και μαγειρεύουν και οι γυναίκες φέρνουν λεφτά στο σπίτι; Τι γίνεται όταν οι γυναίκες φλερτάρουν και είναι οι κυνηγοί; Τι γίνεται όταν η γυναίκα εξουσιάζει και ο άντρας ακολουθεί διαταγές; Έχουν χάσει πλέον οι άντρες την ταυτότητά τους; Ποια είναι η θέση τους μέσα στο σπίτι και την κοινωνία; Θα μπορέσει να επέλθει μια ισορροπία ανάμεσα σ’ αυτές τις τόσο καινούριες γυναίκες και στους άντρες που δείχνουν να τα έχουν χαμένα; Μια κωμωδία για τα νέα ήθη και έθιμα που προσπαθεί να δώσει απαντήσεις σε αυτά και σε άλλα ερωτήματα.

Όλα τα έσοδα από την παράσταση είναι για τα Παιδικά Χωριά SOS

Ηθοποιοί

Ιάκωβος Μυλωνάς
Kathrine Schwyter Giamalidis
Κορίνα Τριανταφύλλου
Κώστας Βελέτζας
Νίκος Μαυράκης
Θάνος Χαμπέρης
Ιωάννα Θεοδωροπούλου
Δανάη Νεονάκη
Χρυσή Δημήκου
Κωνσταντίνα Μπούτσικα
Ivan Lopez

Συντελεστές

Κείμενο: Kathrine Schwyter Giamalidis
Επιμέλεια κειμένου - Σκηνοθεσία - Γενική Επιμέλεια: Ιάκωβος Μυλωνάς

Στοιχεία θεάτρου

Πειραιώς 206
Ταύρος
Τηλ. 210 3418550