Στόμα γεμάτο Χώμα

Δράμα
από 28/9/2017 έως 29/10/2017
Δεν υπάρχουν κριτικές για την παράσταση.
Παράσταση: Στόμα γεμάτο Χώμα - Θέατρο: Εργοτάξιον Τεχνοχώρος

Σύντομη περιγραφή

Το τέλος του κόσμου. Ένα ζευγάρι ερωτευμένων βρίσκει καταφύγιο σε ένα σκοτεινό υπόγειο για να προφυλαχθεί από την ατμόσφαιρα που δηλητηριάζεται μέρα με την μέρα όλο και περισσότερο. Το πρόβλημα είναι πως υπάρχει μια και μοναδική αντιασφυξιογόνος μάσκα...

Αναλυτική περιγραφή

Εγκαταλελειμμένοι από όλους: την ομάδα τους, τις οικογένειες, τους φίλους και τους συντρόφους τους. Θαμμένοι ο ένας δίπλα στον άλλο, περιμένουν. Ο χρόνος έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα κι εκείνοι αποφασίζουν να κλείσουν τους λογαριασμούς τους με αυτόν τον κόσμο επιχειρώντας μια εξιστόρηση των κορυφών και των βυθών του. Ποίηση, επανάσταση, έρωτας, πολιτική, ανθρώπινες σχέσεις, απογοητεύσεις και όνειρα. Το δυσοίωνο παρελθόν και το δυσοίωνο μέλλον.

Μόνοι τους και μαζί, ξανά μόνοι παλεύουν μες στο σκοτάδι του υπογείου να καταλάβουν, να αφηγηθούν, να επιβιώσουν, να ερωτευθούν. Αλλά τα βλέμματα κολλάνε στους τοίχους και τα παλιά έπιπλα, οι λέξεις αρθρώνονται δύσκολα, οι ψίθυροι κομπιάζουν και οι λέξεις τελειώνουν. Τα στόματά τους έχουν ήδη γεμίσει με χώμα.

Συντελεστές

Ομάδα Άγρια Σκέψη: Αναστασία Δεμέστιχα, Σάββας Πογιατζής, Βασίλης Τύρος

Στοιχεία θεάτρου

Διογένους 1
Άγιος Δημήτριος
Τηλ. 698 3930220