Στη Χώρα του ποτέ

Παιδικό
από 31/1/2018 έως 25/3/2018
Δεν υπάρχουν κριτικές για την παράσταση.
Παράσταση: Στη Χώρα του ποτέ - Θέατρο: ΠΚ

Σύντομη περιγραφή

«Στη Χώρα του ποτέ» στο θέατρο ΠΚ, η μοναδική εναέρια θεατρική παράσταση για παιδιά!

Αναλυτική περιγραφή

Η Ομάδα "Κράμα" σας προσκαλεί στη μοναδική εναέρια θεατρική παράσταση στην Ελλάδα. Για πρώτη φορά οι ήρωες ίπτανται και το αποτέλεσμα είναι μαγικό. Η θεατρική παράσταση "Στη Χώρα του Ποτέ.....", βασισμένη στο μυθιστόρημα του J.M Barrie Πήτερ Παν, απαρτίζεται από επαγγελματίες ηθοποιούς εκπαιδευμένους στα εναέρια ακροβατικά.

Στη Χώρα του Ποτέ.....

Ο Πήτερ Παν, το ανέμελο και σκανδαλιάρικο παιδί που δεν ήθελε να μεγαλώσει, μας ταξιδεύει στο απομονωμένο μικρό νησί, εκεί που μόνο αυτός μπορεί να πάει, στη Χώρα του Ποτέ, όπου ζουν διάφορα φανταστικά πλάσματα. Οι ήρωες μπλέκουν σε πολλές περιπέτειες, τις οποίες ξεπερνούν μέσα από τη συνεργασία.

Ο παράξενος και φανταστικός κόσμος της Χώρας του Ποτέ αγκαλιάζει όλα τα παιδιά και όλα τα πλάσματα της γης, το καθένα με τη διαφορετικότητά του. Εκεί μπορούν ελεύθερα να ονειρευτούν και, βοηθώντας το ένα το άλλο, να πετύχουν τους στόχους τους. Με τη συνεργασία και την αγάπη το αδύνατο γίνεται δυνατό, η φαντασία γίνεται πραγματικότητα.... Μια πραγματικότητα που έχουν επιλέξει ο Πήτερ Παν και οι φίλοι του, όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά.

Το παραμύθι αποδίδει θίασος που αποτελείται από ηθοποιούς- ακροβάτες. Ο μαγικός κόσμος του Πήτερ μεταφέρεται κυριολεκτικά στον αέρα! Τα εναέρια ακροβατικά, από τις πιο διαδεδομένες θεμελιώδεις τέχνες του τσίρκου, παντρεύονται με τον θεατρικό λόγο. Ο μαγικός παραμυθένιος κόσμος της Χώρας του Ποτέ "αιωρείται", δημιουργώντας μια παράσταση για μικρά και μεγάλα παιδιά. Χαρίζει μια συναρπαστική περιπέτεια που μαγεύει τα όνειρα και ανοίγει δρόμους στη φαντασία.

Συντελεστές

Συμμετέχουν: Δημήτρης Μακρής, Ηλέκτρα Καρτάνου, Τάσος Κοντόγιωργας, Άννα Πατσικού, Αντιγόνη Σουλάκου
Καλλιτεχνική & Σκηνοθετική επιμέλεια: Ομάδα Κράμα
Μουσική επιμέλεια: Χρήστος Τσεκουρλούκης

Video

Στοιχεία θεάτρου

Κασομούλη 30 & Ρενέ Πυώ 2
Νέος Κόσμος
Τηλ. 210 9011677