Ρούντολφ, ο τραγουδιστής της Όπερας

Παιδικό
από 23/12/2018 έως 6/1/2019
Δεν υπάρχουν κριτικές για την παράσταση.
Παράσταση: Ρούντολφ, ο τραγουδιστής της Όπερας - Θέατρο: Τόπος Αλλού

Σύντομη περιγραφή

Ρούντολφ, ο τραγουδιστής της Όπερας! Στο θέατρο Τόπος Αλλού - Αερόπλοιο. Τι θα γίνει αν ο Ρούντολφ το ελαφάκι αλλάξει… καριέρα; Μια λαμπερή, ευφάνταστη θεατρική παράσταση με πολύ παιχνίδι και συμμετοχή του κοινού, γέλιο, χαρά και πολλά… διασκευασμένα κλασικά τραγούδια, φτιαγμένη ειδικά για τα Χριστούγεννα και για να αποχαιρετίσουμε τον παλιό χρόνο!

Αναλυτική περιγραφή

Tο ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ, εδώ και 30 χρόνια δημιουργεί παραστάσεις ειδικά για παιδιά. Φέτος μας προτείνει μια παράσταση για τη γιορτή των Χριστουγέννων, που θα παιχτεί στις 23/12, 30/12, 6/1/19 με τίτλο «Ρούντολφ, ο τραγουδιστής της όπερας!» να αποχαιρετίσουμε τον παλιό χρόνο!

Ο Ρούντολφ (ο διάσημος Ρούντολφ) έχει φιλοδοξίες. Δεν του φτάνει πια που είναι ο πρώτος στο έλκηθρο του Άη Βασίλη. Δεν του φτάνει να φωτίζει με τη μύτη του κάθε γωνιά που περνάει και αφήνει δώρα ο Άγιος.

Θέλει να ανοίξει τα φτερά του και να κατακτήσει το μουσικό στερέωμα. Η ευκαιρία είναι μπροστά του και λέγεται Ερρίκο Καρτούτσο. Ο διάσημος τενόρος. Τον θέλει για να κάνουν διφωνίες και πρίμο σεκόντο. Πυρετός!

Δάσκαλοι πάνε και έρχονται μουσική, χορός, τραγούδι. Ράφτες και κομμωτές για να διορθώσουν το image του. Και φυσικά τα άλλα ελάφια. Έχουν αντιρρήσεις. Δεν μπορεί να τους παρατήσει σύξυλους και να φύγει. Πως θα τα βγάλουν πέρα στο σκοτάδι. Επεμβαίνει ο Άγιος Βασίλης. Και βρίσκει τη λύση (Τι άγιος θα ήταν αν δεν έκανε το θαύμα του).

Το «Ρούντολφ ο τραγουδιστής (αλλά της όπερας)» είναι μια περιπετειώδης διασκεδαστική παράσταση με πρωταγωνιστή τον πιο αγαπημένο ήρωα των Χριστουγέννων. Γεμάτη με τραγούδια και χορό, πολύ συμμετοχή των παιδιών, πλούσια κοστούμια, ονειρεμένα σκηνικά. Τα παιδιά θα διασκεδάσουν και θα την λατρέψουν. Αλλά και οι μεγάλοι δεν θα πάνε παραπίσω. Ίσως μάλιστα εκείνοι την διασκεδάσουν περισσότερο. Ξέρουμε τι σας λέμε.

Συντελεστές

Κείμενο - Σκηνοθεσία: ΝΙΚΟΣ ΚΑΜΤΣΗΣ
Σκηνικό - Κοστούμια: ΜΙΚΑ ΠΑΝΑΓΟΥ
Μουσική - Τραγούδια: VERDI, ROSSINI, OFFENBACH και ΧΡ. ΞΕΝΑΚΗΣ
Παίζουν: Λαμπρινή Θάνου, Δέσποινα Μακρή

Στοιχεία θεάτρου

Κεφαλληνίας 17 & Κυκλάδων
Κυψέλη
Τηλ. 210 8656004, 210 8679535

Κριτικές θεάτρου

Google: 4.2
Facebook: 4.6