Πώς να καταστρέψετε την ζωή σας

Μονόλογος Κωμωδία (1 ώρα και 40 λεπτά)
ΠΡΟΣΕΧΩΣ από 22/2 έως 19/4

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές για την παράσταση.
Παράσταση: Πώς να καταστρέψετε την ζωή σας - Θέατρο: Coronet

Σύντομη περιγραφή

«Πώς να καταστρέψετε την ζωή σας» με τον Γιώργο Ηλιόπουλο στο θέατρο Coronet. 3ος χρόνος ξεκαρδιστικής καταστροφής! Ένα απολαυστικό ταξίδι στον αντρικό τρόπο σκέψης, μια ξεκαρδιστική διαδρομή στην ψυχοσύνθεση του σύχρονου άντρα και στον τρόπο που διαχειρίζεται τα αισθήματά του…

Αναλυτική περιγραφή

Ο Γιώργος είναι ένας σημερινός άντρας που επιτέλους βρίσκει τη γυναίκα των ονείρων του. Μετά από πολλές περιπέτειες καταφέρνει να είναι μαζί της και τη στιγμή που πρέπει να κάνει το μεγάλο βήμα, από μια λάθος στροφή του μυαλού του, τα τινάζει όλα στον αέρα… Πλέον πρέπει να αντιμετωπίσει το χαμό που δημιούργησε…!

Το χιούμορ και η συγκίνηση, εναλλάσσονται με κινηματογραφικούς ρυθμούς, στην παράσταση που έχει σκηνοθετήσει με υπέροχο τρόπο, η Βασιλική Ανδρίτσου. Oι μουσικές επιλογές και το set up της παραστάσεις, έχουν στοιχεία από το σινεμά. Άλλωστε η αγαπημένη φράση του ήρωα του έργου είναι: «Αν η ζωή σου ήταν ταινία, ποια θα ήθελες να ήταν;»

Ηθοποιοί

Γιώργος Ηλιόπουλος

Συντελεστές

Κείμενο: Γιώργος Ηλιόπουλος
Σκηνοθεσία: Βασιλική Ανδρίτσου
Βοηθός σκηνοθέτη: Μαριλού Κατσαφάδου
Γραφιστικά: Θοδωρής Σαράφης
Επικοινωνία - Δημόσιες Σχέσεις: Μαρκέλλα Καζαμία

Πρόγραμμα

Τιμές

  • Γενική είσοδος: 12 ευρώ
  • Μειωμένο: 10 ευρώ

Στοιχεία θεάτρου

Φρύνης 11
Παγκράτι
Τηλ. 210 7012123

Κριτικές θεάτρου

Google: 4.4
Facebook: 4.7

Παρατηρήσεις

  • Παραπλεύρως του θεάτρου, υπάρχει Parking Αυτοκινήτων (Ασπασίας 5 - Εμπορικό Κέντρο Athens Millenium) στην προνομιακή τιμή των 5,00 € (Με την επίδειξη του Εισιτηρίου)