Πώς να καταστρέψετε τη ζωή σας

Κωμωδία (1 ώρα και 50 λεπτά)
από 18/12/2017 έως 27/3/2018
  (4,7 / 5,0) από 3 κριτικές
Αιμιλια  
18 Φεβρουαρίου 2018
Πολυ γελιο! Δεν νομιζω οτι υπαρχουν πολλοι που να μην αναγνωρισουν τον εαυτο τους σ'αυτα που τοσο κωμικα περιγραφει ο κ. Ηλιοπουλος. Εν τω μεταξυ στο θεατρο δεν επεφτε καρφιτσα! Χαιρομαι για την ανταποκριση του κοινου σ' αυτην την πολυ καλη δουλεια!
-
ΕΥΓΕΝΙΑ Ρ.  
16 Ιανουαρίου 2018
-
-
Γιάννης  
16 Ιανουαρίου 2018
-
-
Παράσταση: Πώς να καταστρέψετε τη ζωή σας - Θέατρο: Αθηναΐς Θεατρική σκηνή Ζωή Λάσκαρη

Αναλυτική περιγραφή

Προσπάθησες πολλές φορές να καταστρέψεις τη ζωή σου και δεν τα κατάφερες; Σιχάθηκες να ζεις μέσα στην ευτυχία και στην καλοπέραση; Βαρέθηκες αυτό το αυτάρεσκο χαμόγελο της επιτυχίας στο πρόσωπο σου;

Κουράστηκες να είσαι μόνιμα ευτυχής - δεν θέλεις πια να προκαλείς με την ευδαιμονία σου; Θέλεις να είσαι κι εσύ ένας φυσιολογικός άνθρωπος όπως όλοι οι διπλανοί σου;

Δοκίμασες νέες τεχνικές, ακολούθησες συμβουλές φίλων, ανατολίτικες πρακτικές, είδες tutorial στο YouTube αλλά δεν τα κατάφερες. Σταματά να ταλαιπωρείσαι! Υπάρχει λύση! Η νέα επαναστατική μέθοδος που λειτουργεί 100%. Μιλώ για εγγυημένη καταστροφή και δεν κάνω πλάκα!

Είμαι ο Γιώργος - κάποτε ήμουν ένας ευτυχισμένος άνθρωπος - είχα μια ζωή παραμυθένια και κατάφερα να τα κάνω όλα σκόνη. Αυτή μου τη γνώση θέλω να την μοιραστώ μαζί σου! Η μέθοδος μου λειτουργεί γιατί είναι αληθινή!

Μη χάνεις άλλο χρόνο - η καταστροφή σε περιμένει κι εγώ μπορώ να στην δώσω! Έλα τώρα κι αν πραγματικά θέλεις να καταστρέψεις τη ζωή σου - εγώ μόνο ξέρω και μπορώ να σου δώσω το ΠΩΣ!

Το «Πώς να καταστρέψετε τη ζωή σας» είναι η αφοπλιστικά αληθινή κωμωδία του Γιώργου Ηλιοπούλου που ανεβαίνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, σε σκηνοθεσία Βασιλικής Ανδρίτσου και είναι τόσο αληθινή που ο καθένας ευκολά θα αναγνωρίσει κομμάτια του εαυτού του. Η παράσταση έχει πολλές κινηματογραφικές αναφορές και είναι ντυμένη με μουσικές από ταινίες.

«Αν η ζωή σου ήταν ταινία ποια θα ήθελες να είναι» - ρωτά στον υπότιτλο.

Αν η δική σας ζωή ήταν ταινία ποια θα διαλέγατε;

Συντελεστές

Με τον Γιώργο Ηλιόπουλο
Κείμενο: Γιώργος Ηλιόπουλος
Σκηνοθεσία: Βασιλική Ανδρίτσου
Βοηθός σκηνοθέτη: Μαριλού Κατσαφάδου
Φωτισμοί: Χριστίνα Θανάσουλα

Στοιχεία θεάτρου

Καστοριάς 34-36 & Ιερά Οδός
Βοτανικός
Τηλ. 210 3480099