Πήτερ Παν & Τίνγκερμπελ στη Χώρα του Ποτέ

Παιδικό
από 12/11/2017 έως 3/12/2017
  (5,0 / 5,0) από 1 κριτική
Αναστασία  
4 Δεκεμβρίου 2017
Για τους φίλους/-ες του theatrinos.gr και για την συγκεκριμένη παράσταση, την οποία είδαμε στην πρεμιέρα της με την κόρη μας 4 ετών, θα πω, οτι πρόκειται για αξιόλογη παραγωγή με πλήθος ηθοποιών, με φροντισμένα σκηνικά, κοστούμια και μακιγιάζ, που δεν συνηθίζεται στις παιδικές παραστάσεις.
Επίσης το θέατρο είναι πολύ ωραίος και μεγάλος χώρος, με ποιοτικά ανακλινόμενα καθίσματα και με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο. Η πλοκή πραγματεύεται την βασική ιστορία, πασίγνωστη σε όλα τα παιδιά έχοντας την προσαρμόσει στο επίπεδο κατανόησης, θα έλεγα παιδιών μεταξύ 3-8 ετών και εμπλουτίσει με αρκετά χιουμοριστικά στοιχεία, η οποία περαιτέρω διανθίζεται με τραγούδια και μουσική στο ύφος του musical, αλλά καταφέρνοντας, να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών.
Η κόρη μας το παρακολούθησε από την αρχή ως το τέλος, διάρκεια περίπου 2 ώρες, χωρίς, να δυσανασχετήσει. Μια πολύ ωραία πρόταση για κυριακάτικες εξορμήσεις....
-
Παράσταση: Πήτερ Παν & Τίνγκερμπελ στη Χώρα του Ποτέ - Θέατρο: Ιντεάλ

Αναλυτική περιγραφή

Το αιώνιο παιδί, ο μικρός Πήτερ από το Ορφανοτροφείο του Λονδίνου βρίσκεται σ’ ένα Πειρατικό Αστρόπλοιο που προσγειώνεται στη χώρα του ποτέ. Εκεί γνωρίζει τη νεραϊδούλα ΤΙΝΓΚΕΡΜΠΕΛ και σύντομα φέρνει και άλλα ορφανά παιδιά στο δάσος των Νεραϊδών.

Σ’ ένα από τα ταξίδια του στη Γη, γνωρίζει την Γουέντυ και τα αδέρφια της με τη βοήθεια της νεραϊδόσκονης πετούν όλοι μαζί στη Χώρα του Ποτέ. Εκεί ζουν μια απίστευτη περιπέτεια. Πητερ Παν, νεράιδες, χαμίνια και Ινδιάνοι εναντίον του τρομερού Κάπτεν Χουκ και των Πειρατών που προσπαθούν να κλέψουν τους θησαυρούς της χώρας τους.

Η δύναμη της φιλίας, το θάρρος, η πίστη στον εαυτό τους και το δίκιο τους θα είναι οι σύμμαχοι των παιδιών σ’ αυτή την αναμέτρηση.

Διανομή

Κώστας Καλουδιώτης - Γιώργος Χουσάκος, Νίκος Μπατάλας -Ντάρμας Βασίλης, Φανή Παρλή - Βολίκα Κατερίνα, Δέσποινα Κασιώτη - Ρούβαλη Φιλίππη, Παντελόπουλος Λεωνίδας -Χαραλάμπους Άννα, Νεράιδα στη γιγαντοοθόνη: Γιούλη Ηλιοπούλου

Συντελεστές

Κείμενα - Σκηνοθεσία: Γιούλη Ηλιοπούλου
Μουσική επένδυση: Κρίστελ Καπερώνη
Κινησιολογία: Γιούλη Ηλιοπούλου
Βιντεοπροβολές -Ειδικά εφέ: Κώστας Καλουδιώτης
Χορογραφίες: Φανή Παρλή
Σπαθογραφίες: Δέσποινα Κασσιώτη
Στίχοι τραγουδιών: Γιούλη Ηλιοπούλου
Φωτισμοί: Γιώργος Γκαΐντατζής
Σπαθογραφίες: Δέσποινα Κασιώτη
Κατασκευές: Λάμπρος Σούνδιας
Φωτογραφίες: Αλέξανδρος Μίνος
Διεύθυνση παραγωγής: Αντώνης Μαρκόγιαννης
Υπεύθυνη επικοινωνίας: Ανθή Καραγιάννη
Παραγωγή: Θεατρική Αναγέννηση

Video

Στοιχεία θεάτρου

Πανεπιστημίου 46
Αθήνα
Τηλ. 210 3826720