Πέραν του Βλέμματος

Αυτοσχεδιασμός Performance
από 24/6/2017 έως 24/6/2017
Δεν υπάρχουν κριτικές για την παράσταση.
Παράσταση: Πέραν του Βλέμματος - Θέατρο: Booze Cooperativa

Αναλυτική περιγραφή

Στο πατάρι του Booze Cooperativa θα παρουσιαστεί ένας ανοιχτός αυτοσχεδιαστικός πειραματισμός πάνω σε διεθνείς παραδοσιακές μελωδίες, μέσα από κείμενα και σχόλια των Τ. Λειβαδίτης, Γ. Βαρβέρης, P. Auster, T.S. Eliot, J. Kounellis, F..G. Lorca, J. Saramago. Μια ομαδική μουσικο-κινητική διάδραση με τίτλο «Πέραν του Βλέμματος».

“Μακριά από το βλέμμα του ορατού νου εγκαθίσταται η υπόσταση της αόρατης ύπαρξης του ανθρώπου στο «είναι» του κόσμου. Σε αυτή την ανοίκεια περιοχή συνάντησης του ασυνειδήτου εαυτού με το συλλογικό γίγνεσθαι και σε μια προσπάθεια κατανόησης της ύπαρξης του ατόμου με έννοιες του άυλου και υλικού κόσμου, δημιουργείται ένας «ανοιχτός μουσικο-κινητικός πειραματισμός», τα ενεργά μέλη του οποίου, απροσχεδίαστα συστήνονται στο κοινό. Στόχος τους είναι να καταθέσουν ενώπιον του τα ίχνη του αόρατου βλέμματος της ψυχής τους, μέσω μιας μουσικής χωρίς ήχο, μιας ποίησης με αυθόρμητη δομή, μιας εικόνας χωρίς λογικό περιεχόμενο. Με μόνο τους εφόδιο την ελεύθερη απόδοση του εαυτού τους στον χώρο, συνθέτουν μια διαλεκτική ομαδική συνύπαρξη τέχνης και τεχνικής, μια πειραματική ανα-παράσταση, των ψυχικών διαδρομών τους στη σφαίρα του πραγματικού.”

Συντελεστές

Συμμετέχοντες: Αγγελόπουλος Γιώργος, Αναγνωστοπούλου Καλλιόπη, Καυκούλα Βασιλική, Λάσκαρη Ντόρα, Μανιού Κατερίνα, Παπαδάκη Κατερίνα, Ψύχα Χριστίνα
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μπαλαμπίνη Γεωργία

Στοιχεία θεάτρου

Κολοκοτρώνη 57
Αθήνα
Τηλ. 211 4053733