Πανδοχείον ο χορτάτος λαγός

Κωμωδία
από 14/4/2018 έως 20/5/2018
Δεν υπάρχουν κριτικές για την παράσταση.
Παράσταση: Πανδοχείον ο χορτάτος λαγός - Θέατρο: Vault

Σύντομη περιγραφή

Πανδοχείον ο χορτάτος λαγός στο Vault. Ληστείες, γρήγορα αυτοκίνητα, εγκλεισμοί, μοιραίες γυναίκες και σεξ δίχως αύριο... Σε μια τρελή αστυνομική κωμωδία με ερωτικές αποχρώσεις!

Αναλυτική περιγραφή

Χειμώνας 1985. Η θρασύτατη κλοπή κοσμημάτων μιας δούκισσας κατά τη διάρκεια μια δεξίωσης, αναστατώνει την πρωτεύουσα. Δυο βδομάδες μετά, δυο φιλικά ζευγάρια από το χώρο του θεάματος αποφασίζουν να περάσουν ένα Σαββατοκύριακο στην ορεινή τοποθεσία Άνω Νιχώρι και πιο συγκεκριμένα στο πανδοχείο-καταφύγιο «Ο χορτάτος λαγός» που φημίζεται για τον περίφημο λαγό στιφάδο του, άθλος μαγειρικής της οικοδέσποινας Ντενίζ Λέλου-Γαβάθα.

Η μαγείρισσα (που διεκδικεί το τρίτο αστέρι του Οδηγού Μισελέν για τη μαγειρική της), διευθύνει το πανδοχείο μαζί με τον ορεσίβιο σύζυγό της Μπάμπη Λέλο, ο οποίος ξεναγεί τους επισκέπτες στις άγριες ομορφιές του όρους Σύγκαμα, και την ανιψιά τους Παρασκευούλα, που όλοι όμως φωνάζουν Πιπινέλι.

Οι τέσσερις επισκέπτες θα συναντήσουν στο πανδοχείο άλλο ένα ζευγάρι, αρκετά ασυνήθιστο, την Πηνελόπη και τον ιατρό Αστέριο. Η πρώτη ξενάγηση από τον Μπάμπη κυλούσε υπέροχα μέχρι που κάποιος από τους επισκέπτες πέφτει σ’ ένα γκρεμό την ώρα που μια ξαφνική σφοδρή χιονοθύελλα σκεπάζει το δρόμο και κόβει τα καλώδια του τηλεφώνου, αποκλείοντας τους επισκέπτες στο πανδοχείο. Κι εκεί συμβαίνουν περίεργα πράγματα…

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Αυγουστίνος Ρεμούνδος
Κείμενο: Δημήτρης Μαμαλούκας
Σχεδιασμός φωτισμού: Άννα Ρεμούνδου
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Ανδριόπουλος
Αφίσα: Κατερίνα Σεμερτζόγλου
Παραγωγή: Ομάδα Όνομα?
Παίζουν (με σειρά εμφάνισης): Ευδοκία Τσοτάκου, Νίνα Ντούνη, Αυγουστίνος Ρεμούνδος, Έλσα Χωριανοπούλου, Θοδωρής Αστροπεκάκης, Μούκος Κοπαράνης, Γιέλενα Γκάγκιτς, Σωτήρης Αντάρης, Νατάσα Βησσαρίωνος

Στοιχεία θεάτρου

Μελενίκου 26
Βοτανικός
Τηλ. 213 0356472