Παιδί μου, κάνε με αντ, είμαι μπλοκ!

Κωμωδία
από 29/4/2017 έως 27/5/2017
  (5,0 / 5,0) από 1 κριτική
Theatrinos  
30 Απριλίου 2017
Ξεκαρδιστική, έξυπνη, ευρηματική, νεανική. Μια πραγματικά απολαυστική παράσταση, που περιγράφει με σατυρικό και εύστοχο τρόπο την παρουσία της ελληνίδας μάνας στο facebook. Οι ηθοποιοί γεμάτοι ενέργεια, κέφι και αυθορμητισμό, τα κείμενα ξεκαρδιστικά, μία παράσταση που παράγει το γέλιο αβίαστα. Γιατί... μάνα είναι μόνο μία, πόσο μάλλον η ελληνίδα μάνα!!!
-
Παράσταση: Παιδί μου, κάνε με αντ, είμαι μπλοκ! - Θέατρο: 104

Αναλυτική περιγραφή

Είστε στο Facebook από τότε που πρωτοήρθε στην Ελλάδα; Είστε κάτω από σαράντα χρόνων; Είναι και οι γονείς σας στο Facebook;

Αν απαντήσατε ναι σε δύο τουλάχιστον από τις παραπάνω ερωτήσεις, τότε αυτή η παράσταση είναι για εσάς. Διότι οι νέοι αυτής της χώρας έχουμε πλέον να αντιμετωπίσουμε, εκτός από την κρίση και την ανεργία, κι άλλο ένα σοβαρότατο πλήγμα: την ανεπιθύμητη εισβολή των γονιών μας στη διαδικτυακή μας ζωή.

Η παράσταση Παιδί μου, κάνε με αντ, είμαι μπλοκ! είναι μία κοινωνική κωμωδία που δανείζεται στοιχεία από το stand-up comedy. Eίναι επίσης η παράσταση που εκφράζει και συσπειρώνει τους Έλληνες millenials προκειμένου να συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι μόνοι σ’ αυτή τη ζωή. Βέβαια, όλοι γνωρίζουμε ότι δεν πρόκειται για ένα αμιγώς ελληνικό φαινόμενο. Όμως, η επέλαση της Ελληνίδας μάνας στο Facebook δεν μοιάζει σε τίποτα με την παρουσία στο Facebook του γονιού από άλλες χώρες της γης.

Η Μερόπη, ο Χάρης και η Κάλι θα μας αφηγηθούν τις δικές τους προσωπικές ιστορίες. Με τους δικούς τους, ιδιαίτερους γονείς. Ελάτε να τους συμπαρασταθείτε, να μοιραστείτε μαζί τους τη δική σας εμπειρία και να ψηφίσετε σε ποια από τις 15 ακραίες κατηγορίες φεϊσμπουκικού γονιού ανήκει ο ΔΙΚΟΣ σας γονιός.

Τρεις εξομολογήσεις, ένα live online poll και πολύ γέλιο συνθέτει την παράσταση Παιδί μου, κάνε με αντ, είμαι μπλοκ!, μια παράσταση που δεν φοβάται να μοιραστεί αλήθειες και να αναρωτηθεί: μπορούμε να μπλοκάρουμε εξάπαντος τους γονείς μας από το Facebook ή πρέπει να αποδεχτούμε ότι δεν υπάρχει σωτηρία από την ελληνίδα μάνα;

Ηθοποιοί

Κάλι Μαυρομάτη
Μερόπη Παπαστεργίου
Χάρης Χιώτης

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Αγγελίτα Τσούγκου
Σύλληψη - Κείμενα: Αγγελίτα Τσούγκου, Μερόπη Παπαστεργίου
Επιμέλεια κειμένων: Σπύρος Δ. Μιχαλόπουλος

Στοιχεία θεάτρου

Ευμολπιδών 41
Γκάζι
Τηλ. 210 3455020