Οι Τρεις Κοσμοναύτες

Παιδικό

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές για την παράσταση.
Οι Τρεις Κοσμοναύτες

Σύντομη περιγραφή

Οι Τρεις Κοσμοναύτες στο θέατρο Γκλόρια, μια διαδραστική θεατρική παράσταση για παιδιά 4+, βασισμένη στο ομώνυμο κείμενο του Ουμπέρτο Έκο «ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΟΣΜΟΝΑΥΤΕΣ». ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΟΣΜΟΝΑΥΤΕΣ είναι μια τρυφερή θεατρική παράσταση γεμάτη αισιοδοξία και ελπίδα. «Να ακούτε αυτούς που σας αγαπούν αλλά αν εσείς θέλετε κάτι πολύ να παλέψετε για να το καταφέρετε». Με πολλές πληροφορίες για το πλανητικό μας σύστημα, το διάστημα και αλλά για τη μικρή μας Γη, δοσμένες με χιούμορ.

Αναλυτική περιγραφή

ΤΡΕΙΣ ΚΟΣΜΟΝΑΥΤΕΣ από διαφορετικά μέρη της Γης (Ρωσία, Κίνα, Αμερική), με πολλές διαφορές και ιδιοτροπίες μιλώντας άλλες γλώσσες, μεγαλωμένοι με διαφορετική μουσική και φαγητά, ετοιμάζονται για το πρώτο μακρινό ταξίδι στον πλανήτη Άρη.
Θα καταφέρουν να φτάσουν στον προορισμό τους; Κάπου προσγειώνονται, αλλά αυτός ο πλανήτης ποιος είναι; Και αυτό το περίεργο πλάσμα που συναντούν, τι είναι?
ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΟΣΜΟΝΑΥΤΕΣ είναι τόσο διαφορετικοί, αλλά και τόσο ίδιοι σε σχέση με αυτό το περίεργο πλάσμα που συναντούν, τον Ούκου. Στην αρχή τον φοβούνται και του επιτίθενται, αλλά ο Ούκου δεν ξέρει από βία και χορεύει. Μετά όμως τρομάζει, συγκινείται και κλαίει, σιγά-σιγά τον πλησιάζουν και αρχίζουν να τον καταλαβαίνουν, είναι τόσο γλυκός και αξιαγάπητος από κοντά. Θα τον πάρουν άραγε μαζί τους στη Γη;
«Άραγε μπορείς να γίνεις στα αλήθεια ότι ονειρεύεσαι;» Τα όνειρα είναι για να πραγματοποιούνται και μην ξεχνάτε να αγαπάτε. Να αγαπάτε πολύ!
ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΟΣΜΟΝΑΥΤΕΣ είναι μια θεατρική παράσταση που υμνεί τη φιλία και τη διαφορετικότητα.
«Το διαφορετικό είναι αυτό που τελικά είναι και όμορφο».
Ο Ουμπέρτο Έκο, διάσημος συγγραφέας, σημειολόγος και εκπαιδευτικός, είναι γνωστός για τα έργα του ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΟΥ ΡΟΔΟΥ, ΤΟ ΕΚΚΡΕΜΕΣ ΤΟΥ ΦΟΥΚΩ, ΜΠΑΟΥΝΤΟΛΙΝΟ κα. ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΟΣΜΟΝΑΥΤΕΣ αποτελεί το μόνο έργο του για παιδιά και ενώ γράφτηκε τη δεκαετιά του ΄60 σε ένα κόσμο διχασμένο, το κείμενο παραμένει ακόμα και σήμερα επίκαιρο με ηχηρά μηνύματα.

Ηθοποιοί

Ελένη Ντζάνκα
Δημήτρης Νικολόπουλος
Πασχάλης Μηλιορέλλης
Γιώργος Σαμαράς

Συντελεστές

Βασισμένο σε κείμενο του Ουμπέρτο Έκο “Οι Τρείς Κοσμοναύτες”
Μετάφραση - Διασκευή: Αγγελική Παρδαλίδου
Σκηνοθεσία: Αγγελική Παρδαλίδου
Πρωτότυπη μουσική: Λευτέρης Κρητικός
Κινησιολογία - Χορογραφία: Ανούσκα Οικονόμου & Άννα Κλιάφα
Σκηνικά - Κοστούμια: Ελένη Σουμή
Οργάνωση παραγωγής: Φαίη Γιώτη
Φωτογράφος: Μαρία Αγγελική Γκίντη
Παραγωγή: Πολιτιστικό Πάρκο.

Video

Πρόγραμμα

Τιμές

  • Διατίθενται ατομικά και οικογενειακά (4 ατόμων) εισιτήρια

Στοιχεία θεάτρου

Κεντρική σκηνή
Ιπποκράτους 7
Αθήνα
Τηλ. 210 3600832

Κριτικές θεάτρου

Google: 4.2
Facebook: 4.5

Παρατηρήσεις

  • Πληροφορίες - Κρατήσεις: 2103647200, 2299042100