Οι Μικρές Κυρίες

Παιδικό
από 22/10/2017 έως 18/3/2018
Δεν υπάρχουν κριτικές για την παράσταση.
Παράσταση: Οι Μικρές Κυρίες - Θέατρο: Χυτήριο

Σύντομη περιγραφή

Ένα συναρπαστικό ταξίδι στο χρόνο, με την τρυφερή ιστορία ζωής τεσσάρων νεαρών κοριτσιών, του φίλου τους Λόρι, της στοργικής τους μητέρας και του πατέρα αγωνιστή, λίγο πριν την ημέρα των Χριστουγέννων. Ένας ύμνος, στην αξία της οικογένειας, της αγάπης και της φιλίας που προωθεί αξίες, όπως η δικαιοσύνη, η αλληλοβοήθεια, η πίστη στο όνειρο και η επίτευξη κάθε στόχου.

Αναλυτική περιγραφή

Tο διάσημο αριστούργημα της παγκόσμιας παιδικής λογοτεχνίας “Οι Μικρές Κυρίες” της Λουίζα Μέι Άλκοτ “ενώνονται” μετά από μια ευτυχή συγκυρία στο θέατρο “Χυτήριο”. Σε θεατρική διασκευή της Βασιλικής Μακρή και αυτό το χειμώνα, το μαγικό ραβδάκι της Αθανασίας Καλογιάννη στη σκηνοθεσία, θα ξεσκονίσει από ξεχασμένα συρτάρια της ψυχής παλιές προσδοκίες και όνειρα και θα τα μετουσιώσει σε μια ξεχωριστή περιπέτεια γεμάτη ατόφια χρώματα και αληθινά συναισθήματα, αναλλοίωτα στο χρόνο!

Μια περιπέτεια, γεμάτη χρώμα, τρυφερότητα ευαισθησία και την αθωότητα των παιδικών μας χρόνων. Μια παράσταση για όλες τις ηλικίες! Σας περιμένουμε, για να ταξιδέψουμε μαζί στο πιο όμορφο μυθιστόρημα, που αγαπήθηκε σε όλο τον κόσμο από μικρούς και μεγάλους.

Ηθοποιοί

ΚΟΡΙΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΝΤΑΔΑΚΗΣ
ΣΟΦΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΑ
ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΑΥΡΙΑΝΟΥ
ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΟΥΧΗ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

Συντελεστές

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΥΗ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΑΚΡΗ
ΣΚΗΝΙΚΑ: ΠΑΥΛΟΣ ΒΗΣΣΑΡΙΟΥ
ΦΩΤΙΣΜΟΙ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΟΥΣΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΥΤΕΛΙΔΑ
ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΕΙΣ: ΕΛΕΝΑ ΣΔΟΓΚΟΥ
ΜΟΥΣΙΚΗ - ΣΤΙΧΟΙ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΦΙΝΑΛΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΝΤΑΔΑΚΗΣ
ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΙΤΣΙΛΟΣ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΡΕΙΛΕΡ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΘΑΝΟΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΕΛΕΝΗ ΚΕΡΟΛΑΡΙ

Video

Στοιχεία θεάτρου

Ιερά Οδός 44
Κεραμεικός
Τηλ. 210 3412313, 210 7651910