Οι Διαβολογυναίκες

Θρίλερ
από 9/2/2018 έως 20/5/2018
Δεν υπάρχουν κριτικές για την παράσταση.
Οι Διαβολογυναίκες

Σύντομη περιγραφή

Οι Διαβολογυναίκες με την Μαρία Καβογιάννη και την Καίτη Κωνσταντίνου στο θέατρο Τζένη Καρέζη. Μια απατημένη σύζυγος και μια προδομένη ερωμένη, ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να σκοτώσουν τον τυραννικό σύζυγο - εραστή. «Χωρίς πτώμα, δεν υπάρχει έγκλημα».

Αναλυτική περιγραφή

«Οι Διαβολογυναίκες», το κλασσικό φιλμ-νουάρ του Ανρί-Ζορζ Κλουζό «Les Diaboliques» (βασισμένο στη νουβέλα «Celle qui n'était plus» («Εκείνη που δεν ήταν πια») των Πιερ Μπουαλώ και Τομά Ναρσεζάκ) μεταφέρεται για πρώτη φορά στο θέατρο σε μια παράσταση γεμάτη ένταση, σασπένς και αναπάντεχες ανατροπές.
Με φόντο ένα ιδιωτικό σχολείο στα περίχωρα του Παρισιού των αρχών του 1950, μια απατημένη σύζυγος και μια προδομένη ερωμένη, ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να σκοτώσουν τον τυραννικό σύζυγο / εραστή τους σε κάτι που μοιάζει να είναι ένα τέλειο έγκλημα αλλά τελικά πρόκειται για έναν εφιάλτη χωρίς τέλος.
Με αυτήν την παράσταση η People Entertainment Group εγκαινιάζει τον δημοφιλή διεθνή θεσμό των previews στο ελληνικό θέατρο!
Καλεί δηλαδή το κοινό να παρακολουθήσει ολόκληρη την παράσταση, έναντι ενός ιδιαίτερα χαμηλού εισιτηρίου, στις τελικές πρόβες, λίγες ημέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα της, συμμετέχοντας στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. Kριτικοί και δημοσιογράφοι απαγορεύονται στο θέατρο. Οι κριτικές κοινού και ειδικών, ξεκινούν από την επίσημη πρεμιέρα και μετά.

Ηθοποιοί

Μαρία Καβογιάννη
Καίτη Κωνσταντίνου
Νίκος Αρβανίτης
Σωτήρης Τσακομίδης
Δημήτρης Λιόλιος
Μιχάλης Προσπαθόπουλος

Συντελεστές

Σενάριο: Ανρί-Ζορζ Κλουζό, Ζερόμ Τζερονιμί (βασισμένο στη νουβέλα των Πιερ Μπουαλώ και Τομά Ναρσεζάκ)
Θεατρική διασκευή: Σάρα Γανωτή, Νίκος Σταυρακούδης
Σκηνοθεσία - Σκηνογραφία: Πάρις Μέξης
Σχεδιασμός ήχου: Κατερίνα Βάμβα
Σχεδιασμός φωτισμών: Γιώργος Τέλλος - Lighting Art
Σχεδιασμός κοστουμιών: Πάρις Μέξης, Βιβέτα Στρατηγού
Βοηθός σκηνοθέτη: Ειρήνη Κότσιφα
Βοηθός σκηνογράφου: Κάτια Κουμαριανού
Παραγωγή: People Entertainment Group
Δημόσιες σχέσεις - Επικοινωνία: Pure - Άννα Γιώτη

Στοιχεία θεάτρου

Ακαδημίας 3
Κολωνάκι
Τηλ. 210 3636144, 210 3644921

Κριτικές θεάτρου

Google: 4.3
Facebook: 4.7