Ο Ζητιάνος και η Χρυσή Κλειδαρότρυπα

Παιδικό
από 15/10/2017 έως 22/4/2018
Δεν υπάρχουν κριτικές για την παράσταση.
Παράσταση: Ο Ζητιάνος και η Χρυσή Κλειδαρότρυπα - Θέατρο: Olvio

Σύντομη περιγραφή

Ο Ζητιάνος και η Χρυσή Κλειδαρότρυπα στο θέατρο Olvio. Τραγουδιστές, χορευτές και ηθοποιοί, υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια της Λένας Γεωργιάδου, και τέσσερις μουσικοί με ενορχηστρωτή τον Γιώργο Περιστέρη, δίνουν πνοή σ' ένα υπέροχο βιβλίο και παρουσιάζουν το πιο μαγευτικό παραμύθι που ακούσατε ποτέ!

Αναλυτική περιγραφή

Σε μια παράξενη πολιτεία, μέσα από μια χρυσή κλειδαρότρυπα, οι άνθρωποι έβλεπαν για λίγα μόνο λεπτά τα όνειρά τους. Σε αυτή την κλειδαρότρυπα είδε κι ένας ζητιάνος τα όνειρα και τις επιθυμίες του. Έτσι αποφάσισε να βρει το κλειδί που θα την άνοιγε. Πήγε στον άρχοντα της πολιτείας και του ζήτησε το κλειδί.

Ο άρχοντας, όμως, του απάντησε, πως για να πάρει το κλειδί, πρέπει πρώτα να περάσει από τρεις δοκιμασίες: να καθαρίσει τρεις αποθήκες, να παλέψει με τρεις δράκους για να ελευθερώσει την κόρη του Άρχοντα, και τέλος, να μάθει το μυστικό του ποταμού.

Ο ζητιάνος πέρασε με επιτυχία όλες τις δοκιμασίες. Έμαθε να βλέπει πίσω από αυτά που φαίνονται, να ακούει πίσω από αυτά που ακούγονται, μα πάνω απ' όλα, έμαθε να αγαπάει. Το κλειδί της χρυσής κλειδαρότρυπας το είχε ήδη μέσα του και δε χρειάστηκε να του το δώσει κανένας.

Συντελεστές

Συγγραφή - Στίχοι: Μαριβίτα Γραμματικάκη
Συνθέτης - Ενορχηστρωτής: Γιώργος Περιστέρης
Σκηνοθεσία: Λένα Γεωργιάδου
Κίνηση - Χορογραφία: Νατάσα Παπαμιχαήλ
Σκηνικά- Κοστούμια: Κατερίνα Παπαγεωργίου
Φωτισμοί: Χριστίνα Θανάσουλα
Φωτογραφίες: Στέφανος Κυριακόπουλος
-----------------------------------
Ερμηνεύουν: Εβίτα Πετράκη (σοπράνο), Λύδια Βαφειάδη (σοπράνο), Παναγιώτης Τερζάκης (μπάσος), Βίκτωρας Κουνδουράκης, Νατάσα Παπαμιχαήλ, Κωστής Δασκαλάκης, Τρύφων Μπάρκας, Ηλέκτρα Κομνηνίδου
-----------------------------------
Ορχήστρα: Μαρία Καρυτινού (πιάνο), Σταύρος Βορίσης (drums, κρουστά), Περικλής Τιμπλαλέξης (βιολί), Γιώργος Περιστέρης (βιολί)
-----------------------------------
Παραγωγή: Θέατρο OLVIO

Video

Στοιχεία θεάτρου

Ιερά Οδός 67 & Φαλαισίας 7
Βοτανικός
Τηλ. 210 3414118