Ο Τσιτσιμπός

Παιδικό
από 21/10/2018 έως 20/1/2019
Δεν υπάρχουν κριτικές για την παράσταση.
Παράσταση: Ο Τσιτσιμπός - Θέατρο: Ελυζέ

Σύντομη περιγραφή

Ο σκανταλιάρης Τσιτσιμπός στο θέατρο Ελυζέ. Ένα πρότυπο παραμύθι της αγαπημένης Έφης Παπαθεοδώρου (γνωστή ως «Θεοπούλα»). Ευαισθησία, τρυφερότητα, αλλά και.. σκανταλιές, φιγουράρουν μέσα από τη διαδραστική παράσταση για παιδιά «Ο ΤΣΙΤΣΙΜΠΟΣ», που έχει ως στόχο να μας διδάξει το αληθινό «ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ», μέσα από δυσκολίες, αδικίες αλλά και ξεκαρδιστικά γεγονότα.

Αναλυτική περιγραφή

Η εταιρεία παραγωγής MagicDream - Ηλίας Παπακωνσταντίνου, μετά από το επιτυχημένο πέρασμα της στην επαρχία με τον «Μολυβένιο Στρατιώτη», που το παρακολούθησαν πάνω από 80.000 θεατές, αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα για το επόμενο μεγάλο βήμα… «Να γνωριστούμε με το Αθηναϊκό κοινό, με την Αθηναϊκή Σκηνή!

Με μία παράσταση για τα παιδιά που λατρεύουν τις σκανταλιές. Με ένα παραµύθι για τους μεγάλους που νοσταλγούν τις αταξίες.

Στη φανταστική χώρα των παραμυθιών, ένα μικρόσωμο ορφανό, αλλά και σκανταλιάρικο παιδάκι, ο Τσιτσιμπός, προστατεύει γεροντάκους & γριούλες από έναν αδίστακτο τοκογλύφο τον Χαλήλ, έχοντας στο πλευρό του το καλόκαρδο πνεύμα των παραμυθιών το Τζιν, ένα άσχημο αλλά πανέξυπνο πουλί την καρακάξα, αλλά και ένα μυστικό.. τη βοήθεια των μικρών & μεγάλων θεατών!

Τι κι αν τυχαίνει τα πράγματα στη ζωή να μη πηγαίνουν όπως τα θέλουμε; Εμείς δεν το βάζουμε κάτω! Δεν χάνουμε ούτε τη διάθεσή μας, ούτε το χαμόγελό μας.

Ένα έργο γεμάτο μουσική, ευφάνταστα σκηνικά και ευρηματικά κοστούμια που κινείται σε γρήγορους ρυθμούς, προσφέροντας πολλές εκπλήξεις και γέλιο. Οι ηθοποιοί δημιουργούν με τις ερμηνείες τους, ένα σύμπαν, όπου η μαγεία της ζωής συναντά την μαγεία του θεάτρου.

Η «Magic Dream» δεν αγαπάει απλά τα παιδιά. Αγαπάει να τα βλέπει να χαίρονται, να χειροκροτούν, να απολαμβάνουν και να περνούν φανταστικά!!! Γι’ αυτό κι εμείς με την σειρά μας κάνουμε το θέατρο που ονειρευόμαστε... κι ονειρευόμαστε έναν κόσμο όμορφο…

Ηθοποιοί

Ηλίας Παπακωνσταντίνου
Γιάννης Παπαευθυμίου
Βίκυ Λάγγου
Φανή Παρλή
Δημήτρης Τσολάκης

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Ηλίας Παπακωνσταντίνου
Κείμενο: Έφη Παπαθεοδώρου
Μουσική: Απόστολος Μόσιος
Σκηνικά - Κοστούμια: Έμμα Αλφιέρη
Παραγωγή: MagicDream - Ηλίας Παπακωνσταντίνου
Δημόσιες Σχέσεις: Δούκα Ειρήνη - Ρεγγίνα, Δημήτρης Κουκάς

Video

Στοιχεία θεάτρου

Νυμφαίου 12
Ιλίσια
Τηλ. 210 7771766

Κριτικές θεάτρου

Google: 4.1
Facebook: 4.8