Ο Μαγικός Αυλός

Περιοδεία Παιδικό
από 25/6/2017 έως 8/9/2017
Δεν υπάρχουν κριτικές για την παράσταση.
Παράσταση: Ο Μαγικός Αυλός - Θέατρο: Διάφορα θέατρα

Αναλυτική περιγραφή

Η Κάρμεν Ρουγγέρη με την παράσταση «Ο μαγικός αυλός» θα ταξιδέψουν αυτό το καλοκαίρι! Και θα γνωρίσουν τον Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ στα παιδιά όλης της Ελλάδας!!!

Ημερομηνίες παραστάσεων Αττικής: 25 Ιουνίου, 27 Ιουνίου, 29 Ιουνίου, 11 Ιουλίου, 12 Ιουλίου, 27 Ιουλίου, 28 Ιουλίου, 31 Ιουλίου, 1 Σεπτεμβρίου, 4 Σεπτεμβρίου, 5 Σεπτεμβρίου, 6 Σεπτεμβρίου, 7 Σεπτεμβρίου, 8 Σεπτεμβρίου

-----------------------------------

Η Κάρμεν Ρουγγέρη και η ομάδα της, μεταμόρφωσαν την όπερα Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΑΥΛΟΣ σε ένα μουσικό παραμύθι πλημμυρισμένο από τις υπέροχες μελωδίες αυτού του μοναδικού συνθέτη, το οποίο ανέβηκε τον χειμώνα στο Θέατρο ΚΙΒΩΤΟΣ και αγαπήθηκε και καταχειροκροτηθηκε απο μικρούς και μεγάλους θεατές.

Υπόθεση: Ο βασιλιάς της μέρας και η βασίλισσα της νύχτας, κάποτε αγαπήθηκαν τρελά και αποφάσισαν να ενωθούν. Όμως η αγάπη τους αυτή κράτησε πολύ λίγο. Εκείνη ήταν φτιαγμένη από ψέματα και κακία, εκείνος από αλήθεια και καλοσύνη. Εκείνη ήθελε να εξουσιάζει με το σκοτάδι, εκείνος ήθελε να βασιλεύει με το φως. Πώς να ταιριάξουνε λοιπόν; Χώρισαν, και η μεγάλη αγάπη τους έγινε αμέσως έχθρα.

Μετά από 9 μήνες η σκοτεινή βασίλισσα έφερε στον κόσμο ένα όμορφο κοριτσάκι, την Παμίνα, στην οποία ποτέ δεν είπε ποιος είναι ο πατέρας της. Το ‘μαθε ο βασιλιάς της μέρας και σκοτείνιασε. Ήθελε να την πάρει κοντά του. Φοβόταν μήπως ζώντας δίπλα στην μητέρα της έπαιρνε από τον χαρακτήρα της. Έτσι μια μέρα την έκλεψε κρυφά και έβαλε να την φυλάνε σ’ έναν όμορφο πύργο. Θύμωσε τότε η βασίλισσα της νύχτας. Μαύρισε ακόμα περισσότερο τον ουρανό της, έσβησε τ’ αστέρια της. Έπρεπε να βρει κάποιον τρόπο να πάρει πίσω την κόρη της. Άρχισε λοιπόν να αναζητεί ένα παλικάρι. Ένα παλικάρι που θα μπορούσε να την βοηθήσει. Το βρήκε στο πρόσωπο του πρίγκιπα Ταμίνο, αλλά και του Παπαγκένο…

Ηθοποιοί

Αθηνά Δημητρακοπούλου
Ιωάννης Κοντέλλης
Εστέλλα Κοπάνου
Κωνσταντίνα Λιναρδάτου
Ίρις-Φιόνα Νικολάου
Αντώνης Παπαδάκης
Νικόλας Παπακωνσταντίνου
Νίκη Χαζιράκη
Αλέξανδρος Χαζάπης

Συντελεστές

Κείμενο - Αφήγηση: Κάρμεν Ρουγγέρη
Σκηνοθεσία: Κάρμεν Ρουγγέρη, Χριστίνα Κουλουμπή
Σκηνικά - Κοστούμια: Χριστίνα Κουλουμπή
Κίνηση - Χορογραφίες - Φωτισμοί: Πέτρος Γάλλιας
Μουσική επεξεργασία - Video art: Αντώνης Δελαπόρτας
Στίχοι & Μουσική επιλογή: Ανδρέας Κουλουμπής
Διδασκαλία τραγουδιών: Λαρίσα Ερεμέγιεβα, Μίνα Δελαπόρτα
Συντονίστρια σκηνοθεσίας: Χαρά Δήμα
Βοηθός ενδυματολόγου: Ερρικα Αλαμάνου
Βοηθός σκηνογράφου: Χρήστος Γράπας
Artwork: Λουκάς Μελάς

Video

Στοιχεία θεάτρου

Ελλάδα
Διάφορες περιοχές