Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια

Παιδικό Περιοδεία
από 26/6/2018 έως 28/6/2018
4,9 από 86 αξιολογήσεις
Δεν υπάρχουν κριτικές για την παράσταση.
Παράσταση: Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια - Θέατρο: Διάφορα θέατρα

Σύντομη περιγραφή

Πρόγραμμα καλοκαιρινής περιοδείας 2018 στην Αττική:

ΤΡΙΤΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΘΕΑΤΡΟ ΒΕΑΚΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ, 21:00

ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΚΙΝ/ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΕΞ - ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

ΠΕΜΠΤΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ, 21:00

Αναλυτική περιγραφή

Πιστό στο ραντεβού του το Μικρό Θέατρο Λάρισας έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε με τις παραστάσεις "Πινόκιο" & "Κοκκινοσκουφίτσα" σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει την παράδοση που δημιούργησε από το 2009 με τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του, καθώς παρουσιάζει για 8ο καλοκαίρι στην πόλη μας ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ το φανταστικό παραμύθι που όλα τα παιδιά γνωρίζουν.

Ο εννεαμελής θίασος του Μικρού Θεάτρου Λάρισας, με τα εντυπωσιακά πάντοτε σκηνικά του, τα απίθανα κοστούμια και τις ποιοτικές μουσικές του, παρουσιάζει την παράσταση της χρονιάς.

Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια, μια παιδική παράσταση που θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη των μικρών αλλά και μεγάλων φίλων μας.

-----------------------------------

Λίγα λόγια για το έργο…

Τα 7 κατσικάκια μένουν μονά στο σπίτι καθώς η μαμά κατσίκα πάει στην αγορά. Η μαμά συμβουλεύει τα μικρά να μην ανοίξουν σε κανέναν. Ο λύκος ξέρει ν αλλάζει τη μορφή του. Θα τον γνωρίσετε όμως απ τη χοντρή, βραχνή φωνή του κι απ' τα μαύρα του πόδια. Παρ όλο που τα κατσικάκια υπακούν ο λύκος βρίσκει τρόπο να τα ξεγελάσει με διάφορες μεταμφιέσεις και τεχνάσματα. Αιχμαλωτίζει τα έξι αλλά το μικρότερο καταφέρνει να κρύβεται. Όταν επιστρέφει η μαμά και αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί... τότε έρχεται η ώρα που ο Λύκος θα πληρώσει για τις πράξεις του.

Συντελεστές

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΦΕΡΕΝΤΟΥΡΟΣ, ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΝΟΜΙΚΟΥ,ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΑΝΝΑ ΚΡΙΝΟΥ, ΔΑΦΝΗ ΜΑΡΚΑΚΗ, ΦΑΝΟΥΡΗΣ ΚΟΡΡΕΣ, ΜΑΙΡΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ & ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Κείμενο - Σκηνοθεσία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ
Σκηνογραφία: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ
Κοστούμια: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ
Σχεδιασμός Φωτισμών: ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΟΚΑΣ
Γραφιστικά: ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ
Ειδικές Κατασκευές: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ
Δημόσιες σχέσεις: ΜIKRO THEATRO
Μουσική Επιμέλεια: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΤΖΙΟΣ
Κίνηση - Χορογραφίες: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ
Παραγωγή: ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Στοιχεία θεάτρου

Ελλάδα
Διάφορες περιοχές