Ο Κοντορεβυθούλης

Παιδικό Παραμύθι (1 ώρα και 10 λεπτά)
έως 21/4

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές για την παράσταση.
Παράσταση: Ο Κοντορεβυθούλης - Θέατρο: Εξ αρχής

Σύντομη περιγραφή

«Ο Κοντορεβυθούλης», το κλασικό και διαχρονικό παραμύθι του Σαρλ Περό, από την παιδική Σκηνή Ελένης Τσακάλου για 2η χρονιά , στο θέατρο Εξ Αρχής.

Γιατί η φιλία, η συνεργασία, η πίστη, το θάρρος, η θέληση, μας κάνουν να ξεπερνάμε όλα τα εμπόδια και να είμαστε αισιόδοξοι και χαρούμενοι!

Αναλυτική περιγραφή

Στο παραμύθι, ο Κοντορεβυθούλης είναι το μικρότερο, αλλά και εξυπνότερο παιδί μιας φτωχής οικογένειας καλαθοποιών. Όταν οι γονείς του δεν έχουν πλέον χρήματα να μεγαλώσουν αυτόν και τα έξι αδέρφια του, αποφασίζουν να τα εγκαταλείψουν στο δάσος αφήνοντας τα στην τύχη τους.

Ο Κοντορεβυθούλης με βοηθό τον πιστό του φίλο το σκυλάκι του το Ζιν και πολλά ζώα του δάσους, θα καταφέρει να νικήσει τον φοβερό γίγαντα που μπήκε εμπόδιο στο δρόμο του. Θα βοηθήσει όλους τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Θα κατορθώσει ο Κοντορεβυθούλης με το έξυπνο μυαλό του να εξαφανίσει τον γίγαντα; Στο δάσος θα παίζουν τα παιδιά ή θα παραμείνει στον κακό γίγαντα; Όλες αυτές τις περιπέτειες με τους ήρωες των παραμυθιών θα τις απολαύσετε μέσα από την παράστασή μας. Με πολύ γέλιο, χορό, τραγούδι και φυσικά σε πρώτο πλάνο τη συμμετοχή των παιδιών, το τέλος του παραμυθιού θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη, τόσο για τους μικρούς όσο και για τους μεγάλους φίλους.

Ηθοποιοί

Ελένη Τσακάλου
Νίκος Μπατάλας
Άγγελος Κούκος
Ίλια Σπυροπούλου

Συντελεστές

Διασκευή - Σκηνοθεσία - Μουσική: Ελένη Τσακάλου
Σκηνικό - Κοστούμια - Μάσκες: Δανάη Σταματίου
Ενορχήστρωση - sound design: Δημήτρης Σόρκος
Χορογραφίες: Δέσποινα Χουζούρη

Πρόγραμμα

Τιμές

  • Γενική είσοδος: 10 ευρώ
  • Ανέργων, ΑΜΕΑ, Φοιτητικό: 5 ευρώ (με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών)

Στοιχεία θεάτρου

Δερβενίων 46 & Εμμ. Μπενάκη
Εξάρχεια
Τηλ. 210 3822661