Μήλα Ζάχαρη Κανέλα

Παιδικό (50 λεπτά)
έως 20/4

Κριτικές

  (5,0 / 5,0) από 1 κριτική
Anastasia_ksmt  
27 Απριλίου 2017
Διαδραστική παράσταση για παιδιά από 2 έως 6 ετών σίγουρα. Η κόρη μου ήταν 3 και κάτι, όταν πήγαμε πριν δυο περίπου μήνες και το καταδιασκέδασε. Μιλούσε για μέρες μετά γι' αυτήν. Περνάει ωραία μηνύματα, όπως η ανιδιοτελής προσφορά και οι ανταλλακτικές σχέσεις στα παιδιά με εύληπτο τρόπο. Ωραία σκηνοθετικά ευρήματα με μουσική και χορό για τα παιδιά, συμμετοχή στην πλοκή του έργου, κουκλοθέατρο κτλ. Στο τέλος μοίρασαν και φρέσκια μηλόπιτα!
Δύσκολο το parking στην συγκεκριμένη περιοχή. Αν κάποιος φτάσει νωρίτερα το πρωί μπορεί και να βρει..
Παράσταση: Μήλα Ζάχαρη Κανέλα - Θέατρο: Φούρνος

Σύντομη περιγραφή

Μήλα Ζάχαρη Κανέλα στο θέατρο Φούρνος. Η παράσταση που αγαπήθηκε πολύ από χιλιάδες θεατές συνεχίζει να προσφέρει τα μηνύματα και τις «γεύσεις της», ανανεωμένη για 11η χρονιά.

Μια διαδραστική παράσταση που μιλάει για τη δύναμη της θέλησης, την αξία της ανταλλαγής, την αλληλοϋποστήριξη και τη δύναμη της αισιοδοξίας.

Αναλυτική περιγραφή

Μια γιαγιά αποφασίζει να φτιάξει μια μηλόπιτα για να την πάει στα εγγονάκια της όμως τι απελπισία διαπιστώνει ότι αντί για μήλα έχει ροδοκόκκινα κεράσια! Τι να κάνει; Αποφασίζει να βρει κάποιον που θα αντάλλασσε τα κεράσια της με τα μήλα που ήθελε. Στην πορεία διαπιστώνει ότι αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο. Ξεκινάει μια διαδρομή όπου έρχεται σε επαφή με διαφορετικούς ήρωες ώσπου να καταφέρει να πετύχει τον στόχο της και να αποδείξει ότι όταν θέλουμε πολύ κάτι μπορούμε να το καταφέρουμε.

Ένα διαδραστικό παραμύθι για μικρά παιδιά βασισμένο σε λαϊκή αγγλική ιστορία για μια ευχάριστη πρώτη επαφή με το θέατρο.

Παράσταση με δύο ηθοποιούς κούκλες και ενεργό συμμετοχή των παιδιών.

Ηθοποιοί

Ευγενία Μαραγκού
Ματίνα Δημητροπούλου

Συντελεστές

Επιμέλεια - Διασκευή: Ελεάννα Σαντοριναίου
Προσαρμογή διαλόγων: Ευγενία Μαραγκού
Σκηνογραφία - Κούκλες: Άννα Σαντοριναίου
Σκηνικά: Ευγένιος Αρβανιτάκης
Μουσική πρωτότυπη: ABC (Alternative Blues Company)
Φωτισμοί: Θέμος Σβορώνος

Πρόγραμμα

Τιμές

  • Γενική είσοδος: 8 ευρώ

Στοιχεία θεάτρου

Μαυρομιχάλη 168
Εξάρχεια
Τηλ. 210 6460748

Παρατηρήσεις

  • Για παιδιά από 2,5 έως 5,5 ετών