Μια λατέρνα ένα όνειρο

Μουσικοθεατρικό
από 26/1/2018 έως 30/3/2018
Δεν υπάρχουν κριτικές για την παράσταση.
Παράσταση: Μια λατέρνα ένα όνειρο - Θέατρο: Διέλευσις

Σύντομη περιγραφή

Μια λατέρνα ένα όνειρο στον Πολυχώρο Πολιτισμού Διέλευσις. Ο ήχος της λατέρνας κυριαρχεί και γεμίζει τις ψυχές με αγάπη και έρωτα. Η εποχή που οι αμαξάδες αντικατέστησαν τις άμαξες με μαύρες Φορντ. Μέσα σε όλα αυτά οι χαρακτήρες ξεδιπλώνονται νοσταλγικά από τα τραγούδια, πλημμυρίζοντάς μας με αναμνήσεις και συναισθήματα.

Αναλυτική περιγραφή

Η ομάδα Μemories παρουσιάζει στον Πολυχώρο Πολιτισμού Διέλευσις σε σειρά συναυλιών την μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο ΜΙΑ ΛΑΤΕΡΝΑ, ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ από την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018 και κάθε Παρασκευή στις 21:30.

Σε μια παλαιά Αθηναϊκή αυλή απ’ αυτές που όλοι θυμόμαστε και νοσταλγούμε, αυτές που γνωρίσαμε μέσα απ’ τις όμορφες ταινίες του Ελληνικού κινηματογράφου ξεδιπλώνεται η ιστορία μεγάλων καλλιτεχνών.

Οι ήρωες των τραγουδιών, πρωταγωνιστές αυτής της αυλής. Τα γεράνια, τα γιασεμιά, οι μπουκαμβίλιες, τα πλακόστρωτα δρομάκια, η θέα της Ακρόπολης, ο βράχος της Ακρόπολης μοναδικός και αιώνιος παρατηρητής, συνθέτουν την μαγική εικόνα.

Το μεγαλείο των καλλιτεχνών, των μουσικών, των ποιητών αυτής της εποχής είναι πως παρέδωσαν ένα έργο πέρα για πέρα διαχρονικό.

Ηθοποιοί

Ανδρομάχη Μαρκοπούλου
Γιάννης Μπόγρης
Ελισάβετ Μπούρα

Συντελεστές

Κείμενα, - Μουσική επιμέλεια: Γιώργος Βολονάκης
Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαφνιωτίδης
Μουσικοί: Ηλίας Βαγιανός πιάνο, Στάθης Κοντοπάνος μαντολίνο - μπουζούκι, Ελισάβετ Μπούρα τρομπέτα
Στο τραγούδι: Όλη η ομάδα

Στοιχεία θεάτρου

Λέσβου 15 & Πόρου
Κυψέλη
Τηλ. 210 8613739