Μεσάνυχτα με τον Έντγκαρ Άλλαν Πόε

Διασκευή Μονόλογος
από 28/1/2019 έως 29/1/2019
Δεν υπάρχουν κριτικές για την παράσταση.
Παράσταση: Μεσάνυχτα με τον Έντγκαρ Άλλαν Πόε - Θέατρο: Τόπος Αλλού

Σύντομη περιγραφή

To Θέατρο Τόπος Αλλού, με αφορμή τα 210 χρόνια από τη γέννηση και 170 από το θάνατο του μεγάλου Αμερικανού συγγραφέα Έντγκαρ Άλλαν Πόε, φιλοξενεί την παράσταση "Μεσάνυχτα με τον Έντγκαρ Άλλαν Πόε" με τον Πάνο Νακόπουλο. Ένα ανεπανάληπτο ρεσιτάλ ερμηνείας και ανακαινιστικής σκηνοθετικής πρακτικής, που καθήλωσε τους θεατές, επιστρέφει... by Popular Demand!

Αναλυτική περιγραφή

Η παράσταση ξεκίνησε το ταξίδι της ένα χρόνο πριν, με παρουσιάσεις σε μια σειρά Αθηναϊκών θεάτρων και με απανωτά sold outs αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, τόσο για την καινοτόμα διάθεσή της, όσο και για την ερμηνεία του Πάνου Νακόπουλου, ο οποίος υπογράφει τη μετάφραση-διασκευή των κειμένων αλλά και τη σκηνοθεσία της.

Το Κοράκι, Το Βαρέλι Του Αμοντιλλάντο και η Μαρτυριάρα Καρδιά -τρία από τα πλέον κορυφαία κείμενα του Έντγκαρ Άλλαν πόε- δίνουν στον ερμηνευτή την ευκαιρία να μας εισάγει σε μια ατμόσφαιρα που παραπαίει ανάμεσα στη διαστροφή και την τρέλα, θέτοντας βασικά ερωτήματα, γύρω από την ανθρώπινη συνείδηση και την ισορροπία ανάμεσα στο καλό και το κακό.

Συντελεστές

Μετάφραση - Διασκευή - Σκηνοθεσία: Πάνος Νακόπουλος

Στοιχεία θεάτρου

Κεφαλληνίας 17 & Κυκλάδων
Κυψέλη
Τηλ. 210 8656004, 210 8679535

Κριτικές θεάτρου

Google: 4.2
Facebook: 4.6