Μένουμε Ελλάδα

Μουσική
από 9/1/2018 έως 9/1/2018
Δεν υπάρχουν κριτικές για την παράσταση.
Παράσταση: Μένουμε Ελλάδα - Θέατρο: El Convento Del Arte

Σύντομη περιγραφή

«ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ: Μη μου ξυπνάς το παρελθόν…» του Πάνου Αμαραντίδη με τον Κώστα Καραφώτη στο EL CONVENTO DEL ARTE την Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018!

Αναλυτική περιγραφή

Εκτός από τις πετυχημένες και sold out παραστάσεις στο θεματικό πλαίσιο «ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ: μουσικά & γευστικά ταξίδια στις γειτονιές του κόσμου», ο εμπνευστής σεναριογράφος / σκηνοθέτης Πάνος Αμαραντίδης, "μένει" και στην Ελλάδα.

"ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ" λοιπόν και την Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018 στο El Convento Del Arte, αυτή την φορά με τον Κώστα Καραφώτη και τον δεξιοτέχνη στο μπουζούκι Ανδρέα Καραντίνη, σε μια μουσική διαδρομή/αναδρομή στα ωραιότερα ελληνικά τραγούδια.

Τραγούδια της καρδιάς, του κεφιού, της θύμησης, του έρωτα, της χαράς, της μοναξιάς, του χωρισμού που τα έχουμε σιγοτραγουδήσει και αγαπήσει όλοι. Τραγούδια αγαπημένα - κατάθεση ψυχής του Κώστα Καραφώτη. Τραγούδια που θα μας “ξανασυστηθούν” για να γνωρίσουμε τους στιχουργούς και τους συνθέτες τους που αν και τους ξέρουμε, δεν ξέρουμε ότι είναι δημιουργήματά τους...

Σας περιμένουμε να απολαύσετε όμορφα λαϊκά ελληνικά τραγούδια και ελληνικά κρασιά και νοστιμιές που θα έχει δημιουργήσει ειδικά για την βραδιά ο Chef Μιχάλης Ντουνέτας.

Συντελεστές

Τραγούδι: Κώστας Καραφώτης
Μπουζούκι: Ανδρέας Καραντίνης
Πιάνο: Κώστας Αναδιώτης
Μπάσο: Λεωνίδας Κυρίδης 
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Πάνος Αμαραντίδης

Στοιχεία θεάτρου

Βιργινίας Μπενάκη 7
Μεταξουργείο
Τηλ. 210 5200602

Κριτικές θεάτρου

Google: 4.4
Facebook: 4.5