Με οικογένεια

Παιδικό Παραμύθι
από 21/10/2018 έως 17/3/2019
5 από 5 αξιολογήσεις
Δεν υπάρχουν κριτικές για την παράσταση.
Παράσταση: Με οικογένεια - Θέατρο: Χυτήριο

Σύντομη περιγραφή

Με οικογένεια του HECTOR MALOT σε πανελλήνια πρώτη στο θέατρο Χυτήριο. Μια περιπέτεια, γεμάτη χρώμα, τρυφερότητα, ευαισθησία και την αθωότητα των παιδικών μας χρόνων. Μια παράσταση για όλες τις ηλικίες! Σας περιμένουμε, να ταξιδέψουμε μαζί στο πιο όμορφο μυθιστόρημα, που αγαπήθηκε σε όλον τον κόσμο από μικρούς και μεγάλους!

Αναλυτική περιγραφή

Αυτόν τον χειμώνα η παιδική σκηνή του θεάτρου "Χυτήριο"ανοίγει την αυλαία του με ένα κλασσικό παιδικό μυθιστόρημα που παρουσιάζεται για ΠΡΩΤΗ φορά ως θεατρική παράσταση.

Πρόκειται για το βραβευμένο έργο "ΜΕ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ" τoυ Hector Malot, ένα βιβλίο - ύμνος στην ανιδιοτελή αγάπη, αλλά και στη δύναμη του ανθρώπου να επιτυγχάνει τους στόχους του παρ' όλες τις δυσκολίες και τις ατυχίες της ζωής.

Το αριστούργημα του Hector Malot "Με οικογένεια" ανοίγει παράθυρα στην ελπίδα και την επιμονή απέναντι στην αέναη μάχη του ανθρώπου για επιβίωση, όταν όλα γύρω του καταρρέουν.

Η φετινή πρόταση του θεάτρου "Χυτήριο" αποτελεί ένα πολύτιμο μάθημα ζωής της ανθρώπινης πίστης, διδάσκοντας με αξιοθαύμαστη απλότητα και δύναμη ότι ο άνθρωπος δεν πρέπει ποτέ να εγκαταλείπει την προσπάθεια.

To κλασσικό παιδικό μυθιστόρημα του Hector Malot, που αγαπήθηκε σε όλον τον κόσμο από μικρούς και μεγάλους. Μια περιπέτεια και ένα μάθημα ζωής για όλες τις ηλικίες σε έναν υπέροχο Πολυχώρο Τέχνης στον Κεραμεικό.

Ηθοποιοί

Σοφία Μανωλάκου
Σοφία Κουκουλά
Βίκυ Κουκουτσίδη
Φωτεινή Παπαδάκη
Κώστας Ζωγραφόπουλος

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Αθανασία Καλογιάννη
Θεατρική διασκευή - Trailer: Κωνσταντίνος Θάνος
Μουσική Στάθης Μπίρμπας
Κινησιολογία: Βαγγέλης Πιτσιλός
Στίχοι - Μουσική: Γιώργος Μπανταδάκης, Σοφία Κουκουλά
Σκηνογραφική επιμέλεια - Video-art: Σάντυ Σιέμπου
Φωτισμός: Παναγιώτης Μανούσης
Φωτογραφίες: Στράτος Κουρλής
Επικοινωνία: Άντζυ Νομικού

Στοιχεία θεάτρου

Ιερά Οδός 44
Κεραμεικός
Τηλ. 210 3412313, 210 7651910