Μάρκος ο γάτος

Παιδικό
από 23/9/2017 έως 30/12/2017
  (4,0 / 5,0) από 1 κριτική
Anastasia_ksmt  
27 Απριλίου 2017
Διαδραστική παράσταση για παιδιά από 2 έως 6 ετών σίγουρα από την ίδια ομάδα, που ανεβάζει και το Μήλα, Ζάχαρη, Κανέλλα στον ίδιο χώρο. Πολύ ευχάριστη και ενδιαφέρουσα, που συνδυάζει μουσική, χορό, κουκλοθέατρο κτλ. Κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον και το κέφι των παιδιών, αν και κάποια μικρής ηλικίας είναι πολύ ζωηρά και δεν κάθονται με ειρμό, να παρακολουθήσουν. Η κόρη μου 3,5 ετών το ευχαριστήθηκε ίσως επειδή ήταν υποψιασμένη ήδη από το Μήλα, Ζάχαρη, Κανέλλα, που είχε ήδη δει και την ενθουσίασε. Είναι παράσταση, που ενδείκνυται για πρώτη μύηση των παιδιών με τον χώρο του θεάτρου.
-
Παράσταση: Μάρκος ο γάτος - Θέατρο: Φούρνος

Αναλυτική περιγραφή

Ο "Μάρκος ο γάτος" έρχεται στο θέατρο Φούρνος για 8η χρονιά!

Ο Μάρκος είναι ένας ευτυχισμένος φοβερός και τρομερός γάτος. Ζει σε ένα σπιτάκι μαζί με την αφεντικίνα του την κυρία-Φλώρα. Δεν έχει παράπονο για τίποτα. Όμως, όλα στη ζωή του αλλάζουν όταν η κυρία-Φλώρα βρίσκει ένα μικρό σκυλάκι έξω από την πόρτα του σπιτιού της & αποφασίζει να το κρατήσει. Ο Μάρκος νιώθει ότι μέρα με τη μέρα χάνει την αφεντικίνα του, η οποία δίνει σημασία μόνο στο σκυλάκι. Για να την ξανακερδίσει προσπαθεί να αλλάξει τον εαυτό του και να γίνει κάτι καλύτερο από αυτό που είναι.

Πρόκειται για ένα έργο ειδικά γραμμένο για τον Φούρνο. Με μηνύματα για την ευαίσθητη σχέση γονιού με παιδί ειδικά μετά τον ερχομό ενός μικρού αδελφού, με την συμμετοχή όλων των παιδιών που παρακολουθούν την παράσταση με πολύ χιούμορ μουσική κούκλες και 2 ηθοποιούς το έργο προσφέρει τρυφερές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους.

Ηθοποιοί

Ευγενία Μαραγκού
Ματίνα Δημητροπούλου

Συντελεστές

Κείμενο - Σκηνοθεσία: Ελεάννα Σαντοριναίου
Σκηνογραφία: Αντώνης Νομικός
Κούκλες - Επιμέλεια κοστουμιών: Άννα Σαντοριναίου
Μουσική πρωτότυπη: ABC (Alternative Blues Company)
Φωτιστική επιμέλεια: Πολυδεύκης Κιρλίδης
Παραγωγή: Θέατρο Φούρνος

Στοιχεία θεάτρου

Μαυρομιχάλη 168
Εξάρχεια
Τηλ. 210 6460748