Κόσμοι από γάλα

Performance
από 3/2/2018 έως 25/3/2018
Δεν υπάρχουν κριτικές για την παράσταση.
Παράσταση: Κόσμοι από γάλα - Θέατρο: Θέατρο Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών

Σύντομη περιγραφή

Κόσμοι από γάλα στο Θέατρο της ΑΣΚΤ. Μια devised performance εμπνευσμένη από τον πίνακα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι “Ο Μυστικός Δείπνος” και κείμενα των Οκτάβιο Πας, Ροντρίγκο Γκαρσία και Ανν Σέξτον

Αναλυτική περιγραφή

Ένας «νέος μυστικός δείπνος», μια «ζωντανή τοιχογραφία» εμπνευσμένη από το Λεονάρντο Ντα Βίντσι και με βασικά υλικά τα κείμενα των Οκτάβιο Πας, Ροντρίγκο, Γκαρσία και της Ανν Σέξτον, «συντίθεται» εκ νέου στο Θέατρο της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ) από 3 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 20:00 (εκτός από το Σάββατο 24/2).

Κεντρική θέση στο τραπέζι έρχονται να πάρουν αυτή τη φορά η Μητέρα, η Αυτόχειρας Κόρη, ο Εκλεκτός Γιος, η Μαγδαληνή και ο Νέος Προφήτης. Ο παλιός κόσμος μοιάζει να καταρρέει και ένας καινούριος κόσμος πρέπει να δημιουργηθεί στην θέση του. Το νέο ευαγγέλιο θα προκύψει από ένα ξεχασμένο παιδικό ημερολόγιο.

Στους «Κόσμους από Γάλα» η αυτοκαταστροφή προσδιορίζεται ως αναπόσπαστο κομμάτι της ανθρώπινης ύπαρξης, κι ίσως η βασική προϋπόθεση για τον καινούργιο κόσμο, ενώ τα αιώνια ζητήματα του θεού, της οικογένειας, της προδοσίας, της αγάπης, και της αναζήτησης μιας βιώσιμης ευτυχίας πέφτουν στον καμβά μιας performance που χαϊδεύει το φόβο του θανάτου.

Ηθοποιοί

Πόλυ Ανδρεάδη
Κατερίνα Κλειτσιώτη
Μαγδαληνή Κρυσταλλινού
Βαγγέλης Ντίνος
Βασίλης Χατζηδημητράκης

Συντελεστές

Σκηνοθεσία - Σύλληψη: Κατερίνα Κλειτσιώτη
Φωτισμοί: Γιάννης Βολέλης
Βίντεο: Γιώργος Ευθυμίου
Κοστούμια: Ντόνα Πλατανιώτου
Φωτογραφίες: Γιάννης Μισουρίδης
Αφίσα: Νικήτας Κοτροκόης
Επικοινωνία: Αλέξανδρος Κωνσταντάκης, Άρης Σομπότης

Στοιχεία θεάτρου

Πειραιώς 256
Ταύρος
Τηλ. 210 3897111