Κάτι…λύπη

Μονόλογος (1 ώρα)
έως 15/3

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές για την παράσταση.
Παράσταση: Κάτι…λύπη - Θέατρο: Αλκμήνη

Σύντομη περιγραφή

Ο βραβευμένος με τιμητική διάκριση Γιάννης Χαντέλης για την ερμηνεία του στον μονόλογο «Κάτι λύπη» της Βάσιας Αργέντη, έρχεται στο Θέατρο Αλκμήνη. Ένας μονόλογος για όλα εκείνα που μας λείπουν και μας λυπούν την ίδια στιγμή.

Αναλυτική περιγραφή

Ένας άνδρας. Ένας νέος άνδρας που ενηλικιώθηκε βίαια και γέρασε απότομα. Ακροβατεί μεταξύ της πραγματικότητας και της δυνητικής πραγματικότητας. Μέσα του πάλλονται δύο κόσμοι: το παρελθόν και το παρόν. Θέλει να αλλάξει, να διορθώσει και να διορθωθεί. Επιθυμεί να ασκήσει εκείνος πρωτοβουλία στον εαυτό του και στον ρου της ζωής του και όχι η αυτόβουλη ειμαρμένη.

Ο βασικός άξονας της όλης του ζωής; Η μοναξιά....

Ένας μονόλογος για όλα εκείνα που χάνουμε μες στο χρόνο, για την αυτογνωσία, την αυτοκριτική, το θάρρος, τις αλλαγές που δεν επιδιώξαμε, τις συγγνώμες και τα σ’αγαπώ που δεν ειπώθηκαν , «όπως» και «όταν» ως όφειλαν.

Ηθοποιοί

Γιάννης Χαντέλης

Συντελεστές

Κείμενο - Σκηνοθεσία - Σκηνική επιμέλεια: Βάσια Αργέντη
Μουσική: Ανδρέας Καρανίκας
Σκηνικά: Art In Art
Σχεδιασμός φωτισμών: Μανώλης Μπράτσης
Παραγωγή: Art In Art
Επικοινωνία: Άντζυ Νομικού (A-priori)

Πρόγραμμα

Τιμές

  • Γενική είσοδος: 10 ευρώ

Στοιχεία θεάτρου

Αλκμήνης 8-12
Πετράλωνα
Τηλ. 210 3428650

Κριτικές θεάτρου

Google: 4.3
Facebook: 4.5

Παρατηρήσεις

  • Η παράσταση δεν έχει διάλειμμα
  • H Art In Art έχει και τη θεατρική παράσταση ΝΟΥΡΑ ..ένα πένθιμο μπλουζ, κάθε Κυριακή στο θέατρο ΑΛΚΜΗΝΗ , αν επιλέξετε να δείτε και τις 2 παραγωγές, τότε το εισιτήριο διαμορφώνεται στα 18€ και για τις 2 παραστάσεις