Ελευθερώστε τη Θετική Ενέργεια

Παιδικό
Δεν υπάρχουν κριτικές για την παράσταση.
Παράσταση: Ελευθερώστε τη Θετική Ενέργεια - Θέατρο: New Star Art Cinema

Αναλυτική περιγραφή

Μια παρέα έξι παιδιών, ανακαλύπτει πως η κολλητή τους φίλη, η Χριστιάνα (Θετική Ενέργεια) ήταν φυλακισμένη! Την κρατά δέσμια στο Λούνα Παρκ των Αρχετύπων ο μέγας μάγος Γιούρι. Μα, αυτό είναι σκέτη καταστροφή! Τι θα γινόταν αν ο κόσμος στέρευε από Θετική Ενέργεια; Πρέπει, οπωσδήποτε, να τη σώσουν. Πώς; Μπαίνοντας στην χρονομηχανή και επιστρατεύοντας τις υπερδυνάμεις που είχε ο καθένας τους χωριστά. Και κάπως έτσι ξεκινά ένα συναρπαστικό ταξίδι!

Ποιες προκλήσεις θα αντιμετωπίσουν οι μικροί μας ήρωες και ποιος είναι ο ρόλος των Αρχετύπων στην πνευματική μας ισορροπία αλλά και στη διάσωση της Θετικής Ενέργειας;

Ένα παραμύθι με πολλή μουσική, που θα βοηθήσει τα παιδιά να κατανοήσουν τη δύναμη της Αγάπης, του Ονείρου, της Αλήθειας, της Δικαιοσύνης, της Ευτυχίας, του Σεβασμού και-φυσικά- της Θετικής Ενέργειας.

Χωρίς διδακτισμούς αλλά μέσα από μια συναρπαστική περιπέτεια, σ’ ένα σκηνικό βγαλμένο από λούνα παρκ, οι μικροί θεατές θα αντιληφθούν πώς ο καθένας μας, σε όποιο σημείο του πλανήτη και αν βρίσκεται, έχει ένα χάρισμα, μια υπερδύναμη και πως όλοι μαζί στοχεύοντας το καλό, μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα!

Ηθοποιοί

Τζένη Μελιτά
Γιώργος Μοσκιού
Ορνέλα Λούτη
Χρήστος Μπαλτάς
Φώτης Βερνέζης
Άννα Κουκουλιάτρα
Νίκος Καραγιώργης

Συντελεστές

Κείμενο - Σκηνοθεσία - Στίχοι τραγουδιών: Ελίζα Σολωμού
Πρωτότυπη μουσική - Επιμέλεια ήχου: Γιάννης Ανδρουλακάκης
Χορογραφίες: Ηλίας Μπαγεώργος
Σκηνογράφος - Ενδυματολόγος: Θεοδόσης Δαυλός
Βοηθός σκηνοθέτη: Ηλιάνα Γεροθανάση, Βάντα Δαββέτα
Φωτισμοί: Σάββας Σουρμελίδης
Αφίσα: Στέλιος Τρεχαντήρης
Φωτογραφίες: Μαρία Ρεσμπίθα

Στοιχεία θεάτρου

Ιουλιανού 42-46
Πλατεία Βικτωρίας
Τηλ. 210 8220008, 210 8220023