Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο έχει πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό του

Κωμωδία
από 5/2/2018 έως 27/3/2018
  (4,0 / 5,0) από 1 κριτική
Ευαγγελία  
30 Μαρτίου 2018
Πολύ ευχάριστη κωμωδία που με ωραίους διαλόγους και έξυπνες ατάκες "περνάει" το μήνυμα της σημασίας της επιμονής και της θέλησης στην επιτευξη των στόχων μας!
Δεν υπήρχε κάτι που δεν μου άρεσε
Παράσταση: Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο έχει πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό του  - Θέατρο: Olvio

Αναλυτική περιγραφή

«Όταν θελήσεις κάτι πάρα πολύ, το σύμπαν όλο θα συνωμοτήσει για να γίνει η επιθυμία σου πραγματικότητα» είναι ίσως η πιο διάσημη φράση του διεθνώς καταξιωμένου Βραζιλιάνου συγγραφέα Πάολο Κοέλιο που πιστεύει επίσης ότι «η ζωή είναι πάντα σε αναμονή της κατάλληλης στιγμής για δράση».

Πρόκειται για μια κωμωδία που κάνει το κοινό να γελά, να αναρωτιέται για την αλήθεια των σχέσεων, να ερωτεύεται, να ελπίζει. Να το τολμά να ζει χωρίς μάσκες και μυστικά. Μία παράσταση καταστάσεων δοσμένη με πολύ χιούμορ, ένας καθρέφτης των ανθρώπινων σχέσεων. Ένα έργο που γνώρισε πολύ μεγάλη εμπορική επιτυχία όπου και αν παρουσιάστηκε μέχρι σήμερα, επιστρέφει πιο επίκαιρο, πιο φρέσκο, στο θέατρο «Olvio», με τον Νίκο Γεωργάκη -που υπογράφει και τη σκηνοθεσία- και τη Φιλίππα Ταμπάρη

Τα σκηνικά είναι του Παναγιώτη Λαλουδάκη, την ενδυματολογία έχει ο Κλέων Φυσέκης, τους φωτισμούς ο Βασίλης Βαφειάδης και τη μουσική επιμέλεια ο… Πάολο Κοέλιο!

Ηθοποιοί

Φιλίππα Ταμπάρη
Νίκος Γεωργάκης

Συντελεστές

των Αλέξανδρου Ρήγα - Δημήτρη Αποστόλου
Σκηνοθεσία: Νίκος Γεωργάκης
Σκηνικά: Παναγιώτης Λαλουδάκης
Ενδυματολογία: Κλέων Φυσέκης
Φωτισμοί: Βασίλης Βαφειάδης

Στοιχεία θεάτρου

Ιερά Οδός 67 & Φαλαισίας 7
Βοτανικός
Τηλ. 210 3414118