Αποτυχημένες απόπειρες αιώρησης στο εργαστήριό μου

Μονόλογος (1 ώρα και 10 λεπτά)
από 28/11/2018 έως 16/12/2018
5 από 1 αξιολόγηση
Δεν υπάρχουν κριτικές για την παράσταση.
Παράσταση: Αποτυχημένες απόπειρες αιώρησης στο εργαστήριό μου - Θέατρο: Πειραιώς 260

Σύντομη περιγραφή

Οι «Αποτυχημένες απόπειρες αιώρησης στο εργαστήριό μου», του Δημήτρη Κουρτάκη με τον Άρη Σερβετάλη, μετά τη μεγάλη τους επιτυχία, επιστρέφουν στην Πειραιώς 260 για τρίτη φορά! Διατρέχοντας το πεζογραφικό έργο του Σάμιουελ Μπέκετ, ο Δημήτρης Κουρτάκης δημιουργεί μία παράσταση πολυμέσων με ένα διεθνές επιτελείο σημαντικών συνεργατών και τον Άρη Σερβετάλη,που ξεχώρισε για τη σπαρακτική και καθηλωτική ερμηνεία του μπεκετικού λόγου, μέσα σ’ ένα εντυπωσιακά αρχιτεκτονημένο σκηνικό τοπίο.

Αναλυτική περιγραφή

Εκ μέρους της παραγωγής σάς ενημερώνουμε ότι η παράσταση ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΑΙΩΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΟΥ, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Κουρτάκη ματαιώνεται μέχρι νεωτέρας λόγω τεχνικών προβλημάτων.

--------

Ένας περφόρμερ αποχωρισμένος από τον κόσμο, χρησιμοποιεί το σώμα του ως υλικό και πεδίο για πείραμα, μέχρι την οριστική διάλυση του Εαυτού και την εξάντληση των λέξεων, σε έναν χώρο στον οποίο προσπαθεί, διαρκώς και μάταια, να κατοικήσει: ένανμη-τόπο. Μέσα στο εκμαγείο του εσωτερικού ενός διώροφου κτίσματος, ο περφόρμερ κινηματογραφεί, σαν άλλος Κραπ, τον εαυτό του και τον χώρο.

Οι θεατές προσκαλούνται σε μια λαθραία και απατηλή θέαση, αφού σύντομα ανακαλύπτουν ότι και αυτοί μοιράζονται τη συνθήκη του: είναι και οι ίδιοι έγκλειστοι στον δικό τους προθάλαμο - σε μια μάταιη αναμονή.

Ηθοποιοί

Άρης Σερβετάλης

Συντελεστές

Σύλληψη - Σκηνοθεσία - Σκηνικά: Δημήτρης Κουρτάκης
Δραματουργική επεξεργασία: Δημήτρης Κουρτάκης, Ελένη Παπάζογλου, Αναστασία Τζέλλου
Βίντεο: Jérémie Bernaert
Μουσική: Δημήτρης Καμαρωτός
Φωτισμοί: Scott Bolman
Καλλιτεχνική συνεργασία: Έφη Μπίρμπα
Βοηθός σκηνοθέτη: Νατάσα Τριανταφύλλη
Βοηθός σκηνογράφου: Βάσια Λύρη
Διεύθυνση παραγωγής: Μαρία Νομικού
Επικοινωνία: Κατερίνα Αποστολοπούλου, Ευαγγελία Σκρομπόλα

Στοιχεία θεάτρου

Πειραιώς 260
Ταύρος
Τηλ. 210 9282900