Απίθανο ζευγάρι

Κωμωδία
από 20/10/2017 έως 9/2/2018
Δεν υπάρχουν κριτικές για την παράσταση.
Παράσταση: Απίθανο ζευγάρι - Θέατρο: ΠΚ

Σύντομη περιγραφή

Δύο εκ διαμέτρου αντίθετοι ήρωες ο Θωμάς και η Αγάπη μέσα σε ένα γάμο που περνάει κρίση. Τη λύση έρχεται να δώσει ένας ψυχολόγος με μια παράξενη μέθοδο που θα τους προτείνει να ακολουθήσουν. Απίθανο ζευγάρι στο θέατρο ΠΚ.

Αναλυτική περιγραφή

Η σχέση του Θωμά και της Αγάπης θα περάσει μέσα από πολλά κωμικοτραγικά στάδια. Θα παρακολουθήσουμε ολόκληρη την διαδρομή του ζευγαριού από είκοσι χρονών έως τα βαθιά τους γεράματα. Η λύση δε θα δοθεί, παρά μόνο στο τέλος του έργου, όταν σε πολύ προχωρημένη ηλικία θα αντιμετωπίσουν οριστικά ο ένας τον άλλον και ο καθένας τον εαυτό του.

Τους κεντρικούς ρόλους ερμηνεύουν με σειρά εμφάνισης οι ηθοποιοί Σταύρος Κανελλίδης και Άννα Ίρις και, ενώ στην παράσταση συμμετέχουν κινηματογραφικά και άλλοι χαρακτήρες “κλειδιά”, οι οποίοι θα οδηγήσουν το ζευγάρι σε ακρότητες από την αρχή του έργου έως το ανατρεπτικό φινάλε. Το ρόλο του ψυχολόγου ερμηνεύει ο Δημήτρης Πιάτας,της μητέρας η Μαρία Φιλίππου, της ερωμένης η Βαρβάρα Λάρμου και της Φωτεινής η Μυρτώ Λοντόρφου. Η επιλογή της συγγραφέως να παρουσιάσει τον περίγυρο του ζευγαριού μέσω της τεχνολογίας, δίνει το στίγμα της σύγχρονης ηλεκτρονικής εποχής, όπου οι άνθρωποι τείνουν να αποξενωθούν. Η παράσταση ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά λόγω της επιτυχίας που σημείωσε πέρυσι, εντελώς ανανεωμένη κάτω από τη σκηνοθετική ματιά της Ρέινας Εσκενάζυ.

Ηθοποιοί

Σταύρος Κανελλίδης
Άννα Ίρις

Συντελεστές

Συμμετέχουν κινηματογραφικά οι ηθοποιοί: Δημήτρης Πιατάς, Μαρία Φιλίππου, Βαρβάρα Λάρμου, Μυρτώ Λοντόρφου
Κείμενο: Έλενα Ιωαννίδη
Σκηνοθεσία: Ρέινα Εσκενάζυ
Σκηνικά - Κοστούμια: Μάρα Βαλβοπούλου
Διεύθυνση φωτογραφίας: Κώστας Τριανταφύλλου
Παραγωγή: ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ

Video

Στοιχεία θεάτρου

Κασομούλη 30 & Ρενέ Πυώ 2
Νέος Κόσμος
Τηλ. 210 9011677