Αλάσκα

(1 ώρα)
έως 30/5

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές για την παράσταση.
Παράσταση: Αλάσκα - Θέατρο: Vault

Σύντομη περιγραφή

Αλάσκα, η νέα παράσταση των Lorem Ipsum, στον πολυχώρο Vault. Μια μητέρα περιμένει την κόρη της να επιστρέψει από ένα μακρινό ταξίδι. Στη σοφίτα κρέμεται ακόμη ένας χάρτης, στον οποίο -παρά τη φθορά- την περιμένει η αγαπημένη της Αλάσκα....

Αναλυτική περιγραφή

Τα ψέματα δεν είναι πάντα κακά. Τα ψέματα -όπως και οι αλήθειες- είναι κακά όταν τα πει κακός άνθρωπος, ακόμα και την αλήθεια να πει κακός άνθρωπος μπορεί να βλάψει. Εγώ το ξέρω, δεν είμαι καλός άνθρωπος, δεν λέω ότι είμαι κακός αλλά έχω κάνει πράγματα στη ζωή μου και καλό δεν με θεωρώ. Για αυτό δεν θα ακούσεις ποτέ την αλήθεια από εμένα, δεν τολμάω να στη πω. Αλλά ούτε ψέμα μπορώ να σου πω”.

Μια μητέρα περιμένει την κόρη της να επιστρέψει από ένα μακρινό ταξίδι. Η σοφίτα του σπιτιού είναι σχεδόν έτοιμη να την υποδεχτεί. Σχεδόν, όχι ακόμα. Κοντεύει να γίνει δωμάτιο, σαν τα κανονικά, τα πιο χαρισματικά που όταν ανοίγεις τις κουρτίνες το φως τα πλημμυρίζει. Όμως, αυτή η σοφίτα, αν και σκοτεινή και κρύα και γεμάτη υγρασία, πάντα ήταν το αγαπημένο δωμάτιο της κόρης της, γιατί στον τοίχο της κρέμεται -ακόμα και τώρα- ο παλιός της χάρτης. Ένας χάρτης μαγικός για αυτήν. Και στην πάνω αριστερή γωνία του -παρά τη φθορά- την περιμένει η αγαπημένη της Αλάσκα.

Συντελεστές

Κείμενο - Σκηνοθεσία: Γιάννης Κεντρωτάς
Παίζουν: Αντώνης Αντωνίου, Φίλιππος Λούβαρης, Φανή Παλιούρα

Πρόγραμμα

Τιμές

  • Γενική είσοδος: 10 ευρώ
  • Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας (ΟΑΕΔ), Ατέλειες: 5 ευρώ

Στοιχεία θεάτρου

Μελενίκου 26
Βοτανικός
Τηλ. 213 0356472

Κριτικές θεάτρου

Google: 4.4
Facebook: 4.7

Παρατηρήσεις

  • Η παράσταση δεν έχει διάλειμμα
  • ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ