Καλοκαίρι στην αυλή του θεάτρου Χυτήριο!

- Οι παραστάσεις που θα δούμε -

Η αυλή του θεάτρου Χυτήριο μας υποδέχεται και αυτό το καλοκαίρι! Παραστάσεις όλη την εβδομάδα κάτω από τον έναστρο Αθηναϊκό ουρανό!

 

«ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΤΑΕΙ» του Marc Camoletti

Πέμπτη – Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή στις 21:00

 

HANJIO ή «Η ΒΕΝΤΑΛΙΑ» του Yukio Mishima

Δευτέρα – Τρίτη στις 21:00

 

«Η ΜΑΓΙΚΗ ΑΥΛΗ» με τον Μάγο Dio & τον κλόουν Τοτό

Κυριακή μεσημέρι στις 16:00

 

 

H πιο φρέσκια κωμωδία της χρονιάς «ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΤΑΕΙ» του Marc Camoletti σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη, με τους Σοφία Βογιατζάκη, Αγγελική Δαλιάνη, Μάνος Ιωάννου, Βίκυ Κάβουρα, Μαρία Κορινθίου, Μάνο Παπαγιάννη, που χάρισε αβίαστα το γέλιο στο κοινό και καταχειροκροτήθηκε όλο τον χειμώνα, θα αρχίσει πάλι να παίζεται από την Παρασκευή 16 Ιουνίου και για όλο το καλοκαίρι στην αυλή του θεάτρου Χυτήριο, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21:00.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

 

 

Η παράσταση Hanjo ή  «Η βεντάλια» Η ερωτική ιστορία ενός αριστοκράτη και μιας εταίρας δια χειρός ενός απο τους σπουδαιότερους Ιάπωνες συγγραφείς του 20ου αιώνα του Yukio Mishima σε παραγωγή/σχεδιασμό/σκηνοθεσία: Ζαμπίας Πατεράκη με τους ηθοποιούς Μαρίνα Σωκράτη, Άλκηστις Βούλγαρη, Αργύρη Αποστόλου, που ενθουσιάσε το κοινό, πήρε παράταση και θα παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 έως το τέλος Ιουνίου.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

 

 

Η παράσταση «Η ΜΑΓΙΚΗ ΑΥΛΗ με τον Μάγο Dio και τον κλόουν Τοτό» μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε, πήρε παράταση και θα παίζεται όλο τον Ιούνιο κάθε Κυριακή στις 16:00 το μεσημέρι, για να προσφέρει, γέλιο, χαρά, μαγικά παιχνίδια, ταχυδακτυλουργικά και face painting με την ανιματέρ Asterial, σε όλα τα παιδιά, αλλά και όμορφες ξέγνοιαστες στιγμές στους συνοδούς τους.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

 

Σημείο Πολιτισμού ΧΥΤΗΡΙΟ

Ιερά Οδός 44 (στάση ΜΕΤΡΟ: Κεραμεικός), Τηλ.: 210 3412313

Ώρες ταμείου: Καθημερινά 5.00 μ.μ. - 9.00 μ.μ.

Τηλ.: 2103412313 & 6951787821