Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Την λένε Εύα"

- στον τεχνοχώρο Φάμπρικα -

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης"Την λένε Εύα" τη Δευτέρα 12 Μαρτίου στον τεχνοχώρο Φάμπρικα. Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του την Εύα Κουμαριανού, μεταξύ άλλων: η Γιώτα Νέγκα, η τραγουδοποιός Ανδριάνα Μπάμπαλη, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο Θέμης Καραμουρατίδης, ο Γιάννης Κυριακόπουλος (ΚΥΡ) και η σύζυγός του Εύη Κυριακοπούλου, η Σοφία Αρβανίτη, η ηθοποιός Φωτεινή Μπαξεβάνη, ο δημοσιογράφος Ανδρέας Ροδίτης, η Νίκη Σερέτη, η τραγουδίστρια Γιώτη Γιάννα κ.ά. Το τηλεοπτικό κανάλι Ε ήταν επίσης παρόν στην επίσημη πρεμιέρα και είχε αναλάβει την τηλεοπτική κάλυψη της παράστασης. 

 

 

Η εξιστόρηση του βίου της Εύας Κουμαριανού, με πρωταγωνίστρια την ίδια επί σκηνής, σε μία εναλλαγή ακραίων συναισθημάτων και οριακών εκρήξεων που στηλιτεύουν τον φυλετικό ρατσισμό και ανατρέπουν τα κοινωνικά στερεότυπα.

 

 

Πρόκειται για μία συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η γνωστή τρανς περφόρμερ Εύα Κουμαριανού στον δημοσιογράφο και σκηνοθέτη Αντώνη Μποσκοΐτη, ο οποίος υπογράφει τη θεατροποίηση της.

 

Η παράσταση απέσπασε θερμές κριτικές, ενώ τιμήθηκε στα Queer Theatre Awards 2015 με το Βραβείο ''Τρανς Ορατότητας στο Θέατρο'' στην Εύα Κουμαριανού και το Βραβείο Καλύτερης Μουσικής και Τραγουδιού (Στέφανος Χυτήρης/ Λένα Πλάτωνος).

 

 

Ακολουθούν φωτογραφίες από την επίσημη πρεμιέρα...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μια παράσταση γεμάτη ρεαλισμό, συγκίνηση και ανθρωπιά!