Κάλεσμα για αιτήσεις συμμετοχής στο 5ο φεστιβάλ παραμυθιού

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

Η  έμπειρη μεγάλη ομάδα από καταξιωμένους δημιουργούς και καλλιτέχνες στο χώρο των ψυχαγωγικών και εκπαιδευτικών θεαμάτων για παιδιά με τη γνωστή ηθοποιό και έμπειρη δημιουργό Γιούλη Ηλιοπούλου στο τιμόνι και το θρυλικό παραμυθά της Ε.Ρ.Τ. Νίκο Πιλάβιο προετοιμάζουν φέτος για 5η χρονιά το πρόγραμμα του φεστιβάλ, που πραγματοποιήθηκε για τέσσερα χρόνια με την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

 

Τη φετινή χρονιά οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν στη διάρκεια του Μαΐου

στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΟΝΕΙΡΟ - ΠΑΡΚΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΒΥΡΣΟΔΕΨΕΙΟΥ

Χρυσ. Σμύρνης 83 και Μπαλτατζή 1 (έναντι Πειραιώς)

 

 

Ένα σύνθετο πρόγραμμα με επιλεγμένες δράσεις, θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές ταινίες, αφηγήσεις παραμυθιών, θέατρο σκιών και κούκλας, θεατρικό παιχνίδι, διαδραστικά προγράμματα με ιδιαίτερα προσιτή τιμή εισιτηρίου και ΔΩΡΕΑΝ δράσεις - θεατρικό παιχνίδι με τους ήρωες των παραμυθιών και face painting καθώς και ελεύθερη είσοδο σε ομιλίες ειδικευμένων επιστημόνων σε θέματα που αφορούν τα παιδιά.

 

Η Δημιουργική ομάδα προσκαλεί δημιουργούς παιδικών θεαμάτων, συγγραφείς  και επιστήμονες να αποστείλουν αιτήσεις συμμετοχής στο φεστιβάλ προκειμένου να αξιολογηθούν οι προτάσεις και να επιλεχθούν οι συμμετοχές.

 

Αποστολή αιτήσεων στο email: texnis.genesis15@gmail.com

Τηλ. Επικοινωνίας: 210-5248140

Site: www.texnisgenesis.gr