Κύκλος εργαστηρίων κινησιολογίας

- για τη νέα παραγωγή του Παύλου Κουρτίδη -

Κύκλος εργαστηρίων κινησιολογίας

για επαγγελματίες χορευτές για τη νέα παραγωγή 

του Παύλου Κουρτίδη στο θέατρο ΠΚ

 

 

Μετά τη «Στύγα, τη θεά των Υδάτων», ο χορογράφος και σκηνοθέτης Παύλος Κουρτίδης προετοιμάζει τη νέα του παραγωγή που εστιάζει σε μία μεγάλη στιγμή της ελληνικής ιστορίας και φιλοδοξεί να κερδίσει τις καρδιές μας παρουσιάζοντας, πραγματικά ιστορικά γεγονότα και μαρτυρίες ενός όχι και τόσο μακρινού παρελθόντος.

 

Με αφορμή αυτή την παράσταση, ξεκινούν στο θέατρο ΠΚ δύο κύκλοι εντατικών εργαστηρίων κινησιολογίας για επαγγελματίες χορευτές με εμπειρία στο σύγχρονο χορό, για να γνωρίσουν το κινητικό λεξιλόγιο που αντιπροσωπεύει τον ίδιο και την ομάδα του.

  • Ο πρώτος κύκλος θα πραγματοποιηθεί από τις 7-25 Μαΐου 2018 και ο δεύτερος θα ξεκινήσει στις 2-15 Ιουλίου 2018. 

  • Οι χορευτές που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος θα πρέπει να στείλουν το βιογραφικό τους και 2 πρόσφατες φωτογραφίες στο auditions@pavloskourtidis.net μέχρι τις 2 Μαΐου και τις 28 Ιουνίου αντίστοιχα για τους δύο κύκλους. Θα ακολουθήσει απαντητικό e-mail σε όσους έχουν επιλεχθεί. 

  • Μέσα από τους δύο αυτούς κύκλους θα γίνει και η επιλογή των νέων χορευτών, οι οποίοι θα ενταχθούν στο δυναμικό της ομάδας για τη νέα παράσταση με τίτλο «Γενοκτονία», που θα παρουσιαστεί στο θέατρο ΠΚ τη σεζόν 2018-19. Μία παράσταση βασισμένη σε πραγματικά ιστορικά ντοκουμέντα μέσα από τη ματιά του σημερινού Έλληνα, η οποία θα προκαλέσει, θα προβληματίσει και θα ζωντανέψει πρόσφατες μνήμες γύρω από την πιο βάρβαρη απόπειρα εξόντωσης του Ποντιακού Ελληνισμού.

 

Βίντεο από το πρώτο κύκλο:

 

 

Κύκλος εργαστηρίων κινησιολογίας ΠΚ

 

Κύκλος εργαστηρίων κινησιολογίας ΠΚ

 

Κύκλος εργαστηρίων κινησιολογίας ΠΚ

 

Τηλ: 210 9011677 

auditions@pavloskourtidis.net

www.pavloskourtidis.net

Θέατρο ΠΚ (Κασομούλη 30, μετρό Νέος Κόσμος)