Είδαμε την παράσταση "Check In! (επιτέλους…)"

- στο θέατρο Τόπος Αλλού -

Περιπλανήθηκαν αρκετά το καλοκαίρι αλλά... επανήλθαν!!! Κλυταιμνήστρα, Μήδεια, Ωραία Ελένη, Αντιγόνη επέστρεψαν για Check In! (Επιτέλους...) και μας ταξίδεψαν στις ίντριγκες της Αρχαίας Ελλάδας με οδηγό το πηγαίο χιούμορ. Μια έξτρα σουρεάλ κωμωδία βγαλμένη μέσα από τις μεγαλύτερες τραγωδίες!

Διαβάζουμε τις κριτικές στη facebook σελίδα της παράστασης: "Εκπληκτική παράσταση, υπέροχη σκηνοθεσία και κείμενο, μοναδικές ερμηνείες", "Γέλιο μέχρι δακρύων!!! Από τους ηθοποιούς μέχρι την σκηνοθεσία ήταν όλα καταπληκτικά!!!", "Ήταν υπέροχη όλη η ομάδα!!!". Πόσο δίκιο έχουν!

 

Μια πραγματικά υπέροχη παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε!

Τα κείμενα του Αντώνη Τσιπιανίτη πρωτότυπα, με ολοφάνερη τη βαθιά μελέτη των αρχαίων κειμένων (αλλά και των "κουτσομπολιών" για τους ήρωες των τραγωδιών) και με μια ευφάνταστη και πειρακτική διάθεση, δημιουργούν 4 μαγικές περσόνες που θα σας κάνουν να γελάσετε μέχρι δακρύων.

Η ευρηματική σκηνοθεσία της Δέσποινας Πολίτου, σε συνδυασμό με τους εύστοχους φωτισμούς και τα πολύ πετυχημένα και μοναδικά κοστούμια, καθοδηγεί και αναδεικνύει τις ερμηνείες των ηρωίδων στο ταξίδι τους προς τον Άδη, σε απόλυτη αρμονία και συνοχή με το κείμενο.

Οι ερμηνείες απλά υπέροχες! Οι "ταξιδιώτισσες" ψυχές γεμάτες ενέργεια και έκρηξη, υπηρετούν τους ρόλους τους με μαεστρία και σκέρτσο. Το ταξίδι τους προς τον Άδη θα το χαρακτηρίζαμε "business class": σε ταλέντο, όρεξη και δυναμισμό. Η Μήδεια... σατανική, η Κλυταιμνήστρα... παθιασμένη, η Ελένη... εκστασιασμένη, η Αντιγόνη... ρομαντική και ο Κριτής... μοναδικός!

 

Κλείστε λοιπόν θέση στο ταξίδι προς τον Άδη, βγάλτε κάρτες επιβίβασης και πηγαίνετε στο θέατρο Τόπος Αλλού για Check in κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00! Ένα ταξίδι που θα σας προσφέρει πολλά "μίλια" γέλιου!