Σχετικά με εμάς

theatrinos.gr. Ένα σύγχρονο ευρετήριο θεατρικών παραστάσεων στην Αθήνα!

Ο χρήστης του theatrinos.gr μπορεί να ψάξει εύκολα για θεατρικές παραστάσεις στην Αθήνα και με μια ματιά να εντοπίσει τις παραστάσεις που τον ενδιαφέρουν, αφού βλέπει στα αποτελέσματα: το είδος, τη διάρκεια, τις ημερομηνίες έναρξης και λήξης, θέατρο και διεύθυνση, αλλά και το αναλυτικό πρόγραμμα ΟΛΩΝ των παραστάσεων! Όλα αυτά με μια ματιά!
Με την ίδια ευκολία, μπορεί να ψάξει και για θέατρα στην Αθήνα και να δει για το κάθε θέατρο τις παραστάσεις του και το πρόγραμμά τους, το είδος τους, τη διάρκειά τους, τις ημερομηνίες που ξεκινούν και τελειώνουν, αλλά και τις κριτικές του θεάτρου από facebook και από google! Και πάλι με μια ματιά!
Επιπλέον, το theatrinos.gr έχει ενσωματώσει στη λειτουργία του μια σειρά από καινοτόμες ευκολίες και λειτουργίες, όπως:
 • Αναζήτηση θεατρικών παραστάσεων με βάση την ημέρα, την περιοχή, το είδος της παράστασης ή τις προσφορές / εκπτωτικά κουπόνια, με τη δυνατότητα να συνδυάζει κάποιος ΟΛΑ τα κριτήρια στην αναζήτησή του.

  Έτσι, μπορείς εύκολα να βρεις θεατρικές παραστάσεις, με κριτήριο την ημέρα που σε εξυπηρετεί: μπορείς να ψάξεις με βάση μία ή περισσότερες ημέρες. Μπορείς να βρεις παραστάσεις με κριτήριο την περιοχή που σε βολεύει: φυσικά μπορείς να ψάξεις για μία ή περισσότερες περιοχές. Μπορείς, επίσης, να ψάξεις για θεατρικές παραστάσεις με βάση το είδος ή τα είδη των παραστάσεων που σε ενδιαφέρουν, αλλά και για παραστάσεις που διαθέτουν εκπτωτικά κουπόνια ή κάποια προσφορά.

  Μπορείς όμως να ψάξεις και για θεατρικές παραστάσεις χρησιμοποιώντας περισσότερα από ένα κριτήρια που σε αφορούν! π.χ. θέλω να δω μία κωμωδία το Σάββατο στην περιοχή της Κυψέλης ή στα Εξάρχεια ή στο Γκάζι, που να διαθέτει κάποια προσφορά, ή θέλω να δω μία κοινωνική ή δραματική παράσταση Δευτέρα ή Τρίτη ή αναζητώ παιδικές θεατρικές παραστάσεις με εκπτωτικό κουπόνι.

 • Εντοπισμός θεατρικών παραστάσεων που παίζονται σε απόσταση 500 μέτρων από την τρέχουσα τοποθεσία του χρήστη και προβολή τους σε χάρτη: https://theatrinos.gr/konta-mou Ποιες παραστάσεις παίζονται τριγύρω από το σπίτι σου ή τη δουλειά σου; Εύκολο να τις εντοπίσεις!
 • Κριτικές του θεάτρου από google και από facebook, καθώς και facebook σελίδα του θεάτρου, π.χ. https://theatrinos.gr/theater/pallas Δες κριτικές για θέατρα ή σκηνές στις οποίες δεν έχεις ξαναβρεθεί, που μπορεί να σου φανούν χρήσιμες! π.χ. το θέατρο έχει πολύ βολικά καθίσματα, είναι δύσκολο να παρκάρεις εκεί τριγύρω…
 • Κριτικές των θεατρικών παραστάσεων από facebook και facebook σελίδα της παράστασης, π.χ. https://theatrinos.gr/show/alexis-zormpas-vempo Δεν χρειάζεται να ψάχνεις στο facebook για κριτικές μιας παράστασης, αφού -αν η παράσταση διαθέτει σελίδα facebook- τις έχουμε πιθανότατα ενσωματώσει στην ιστοσελίδα μας!
 • Θεατρικές παραστάσεις που παίζονται σήμερα: https://theatrinos.gr/today Είσαι σε διάθεση να δεις μια παράσταση σήμερα και δεν ξέρεις τι; Μπες στο “Σήμερα” στο theatrinos.gr κι αν αυτό δεν σου είναι αρκετό, μείωσε τα αποτελέσματα φιλτράροντας με βάση την περιοχή σε βολεύει ή / και το είδος της παράστασης που έχεις όρεξη για σήμερα!
 • Θεατρικές παραστάσεις που υποστηρίζουν την online αγορά εισιτηρίων και σύνδεσμος για κατεύθυνση στην αντίστοιχη σελίδα αγοράς. Βρες τους συνδέσμους online αγοράς εισιτηρίων από διάφορους παρόχους (viva, ticket365, ticketservices, Μέγαρο Μουσικής, Εθνική Λυρική Σκηνή κλπ). Όπου υπάρχει σύνδεσμος αγοράς εισιτηρίων, θα τον βρεις στο theatrinos.gr χωρίς περαιτέρω ψάξιμο! - εκτός αν μας έχει ξεφύγει ;)
 • Θεατρικές παραστάσεις που διαθέτουν κάποια προσφορά ή εκπτωτικά κουπόνια: https://theatrinos.gr/results?with_offers=on. Το theatrinos.gr έχει συγκεντρώσει κι ενσωματώσει προσφορές για θεατρικές παραστάσεις από διάφορες ιστοσελίδες, ώστε ο επισκέπτης της ιστοσελίδας μας να τις βρίσκει συγκεντρωμένες και να μπορεί να κατευθύνεται στους συνδέσμους απόκτησής τους!
 • Θεατρικές παραστάσεις με ειδική τιμή σε κατόχους ατελειών: https://theatrinos.gr/results?ateleies=on
 • Δυνατότητα δημιουργίας λίστας αγαπημένων θεατρικών παραστάσεων 💙 Συγκέντρωσε και “σώσε” εύκολα τις θεατρικές παραστάσεις που σε ενδιαφέρουν, φτιάξε τη λίστα με τις παραστάσεις που θέλεις να παρακολουθήσεις και μοιράσου τη λίστα σου με την παρέα σου!